Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Rozumím satiře, která tu je. A ten nápad je výborný. Bylo jen otázkou času, kdy někdo udělá film na covidovou dobu. A tenhle film má několik výtečných nápadů a skvělých scén. Navíc se tu sejde i Karen Gillian, Pedro Pascal a oblíbený David Duchovný. Ovšem ten film má přes dvě hodiny a z kvalitnýho nápadu a satiry se stává typická americká komedie ab absurdum. V ten moment, už na film ani nechcete koukat, protože do konce ještě zbývá půlka a od průjmů a zvracení se dostáváme i k útokům na herce a pseudověznění. Prostě uchylárna a šílenost. Škoda, protože ten nápad je prostě výborný. O čtyřicet minut zkrátit a nechat satiru o natáčení amerického braku v době covidu a je to za čtyři. (35 %) ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Navzdory povedeným trailerům je film pouze utahaná nuda a těch pár docela dobrých nápadů a povedený casting to vůbec nezachraňují. Doufal jsem v povedenou satiru na fungování hollywoodského zákulisí v kombinaci s covidovými komplikacemi. Místo toho jsem dostal uspávající sračku, která se o komedii snad ani nesnaží. Už nikdy znova. 3/10 ()

Reklama

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Co to k...a je? Chvíli nuda, chvíli dobrý. Scénář nahoru dolů. Netflix dává tvůrcům moc volnou ruku, chtělo by je to plácat přes pracky. Co se tomuto filmu nedá vytknout jsou výkony herců. Jen díky nim jsem to byl schopen dokoukat. Jejich výkony mě bavily víc než děj a jen ty u mě vytáhly tento film nad šedivý průměr. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Děsně dlouhý film obsahující spoustu zbytečností. Pár věcí je fajn, ale i ty fajn vtípky se párkrát zopakují a podruhé už to takové kouzlo nemá. Skoro mi až přijde, že dostal Apatow od Netflixu obří rozpočet a nevěděl, co s ním. Mít film 90 minut a těžit hlavně z komiky herců - hlavně Pascala (ten je v každé scéně boží), Duchovnyho (v té skupině totálně nehodící se postava, ale v dobrém smyslu) a dál klidně využít téma covidu spolu s nelítostnou pračkou na peníze - Hollywoodem. Potom by ty tři hvězdičky byly zasloužené. Takhle jsou s hodně odřenýma ušima a film je dáleko předaleko za podobně laděnou Tropickou bouří (2008). ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Velmi svébytná a svérázná satira o nátuře filmovýho průmyslu s naprosto bezchybným castem – nejvíc mě pobavila Karen Gillan, Maria Bakalova, anebo sestra Maude Apatow – která svým sebeparodickým humorem však sedne málokomu. Kratší stopáž by taky ničemu neuškodila. No a falešná reklamní kampaň ke 'Cliff Beasts' pobavila. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)
  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno