Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, která ironizuje vše, včetně sebe sama. Moderátorem pořadu je plyšový maňásek Adolfeen, nová hvězda české internetové scény, který si zve známé osobnosti českého showbyznysu a na nikom z nich nenechá nit suchou. (TV Prima Cool)

Recenze (64)

fricek12 

všechny recenze uživatele

No tyvole, mizernější druh humoru jsem fakt neviděl. Nechápu, co za ubožáka vymýšlí ty gagy. Kdyby to bylo aspoň trochu vtipný + jako hosti ty největší nuly. Dávám tomu stejný vyhlídky a počet dílů jako podobná veleúspěšná show na Primě - Zlatá maska. Edit: No, musím připustit, že některý díly se povedly - např. úvodní pilot nebo Brzobohatej. Ale ten čokl je fakt trapnej - vyhodit! ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kus s Adamem Kajumim a hned jsem měl jasno, že tohle ne! Ironizovat se dá i s grácií, viz Kraus, ale tohle? Co to má být? O hostovi jsem se vůbec nic nedozvěděl, Adolfeen si jen v kuse trapně utahuje, inscenuje ještě trapnější scénky a houby z toho. Nechápu, jak tohle někomu může přijít vtipné, či vkusné. Mně se udělalo přímo zle, co na poli talk show vzniká. ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Přetrpěl jsem první díl a zkusím i druhej, jen abych se ujistil, že je stejně trapnej a ubohej. A souhlasím s Ojanem - tenhle webovej formát v bedně fungovat nebude. Na netu to fungovat může, cílovka si to třeba sama najde, pustí si několik dílů za sebou a pokud bude řádně zhulena, třeba se i zasměje. Primě šlo o přesun do televize nejspíš proto, aby přitáhla cílovku k primáckejm reklamám. Proč nechávat prachy gůglu, že jo? Jenže cílovka na bednu většinou nečumí, hledá si zábavu na netu. Takže se jim na vysírání v bedně vykašle a "pořad" se po pár tejdnech postupně se přesune do nočního času. Jako výplň toho nočního vysírání, na který nikdo nekouká. Jako různý teleshopingy a donekonečna opakovaný stupidní německý seriály. ()

Sylviiik odpad!

všechny recenze uživatele

To si takhle jednoho krásného slunečného dne jeden namyšlenej blbeček řekl: Když se Čechům tak moc líbí bizár, proč nevymyslet nějakou pošahanou sprostou plyšovou postavu, která bude všechny jen urážet a jehož kecy nebudou mít žádný hlubší smysl? A hle - vznikl Adolfeen. Přesně to Česko potřebovalo: Naprosto zbytečnou postavu, jejíž humor se může líbit leda primitivům jako je sám autor. Bravo! ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak předně: Ten maňáskový delfín je pro mne ztělesněním chybějícího vkusu, chybějícího smyslu pro humor a urážkou lidské rasy. Že jste si taky občas hráli s maňásky, když jste byli malí? A pitvořili jste se s nimi a dělali blbiny? A nebyla to vlastně taková sranda, a po čase jste si uvědomili, že je to blbost, a že možná nejste tak vtipní jak byste chtěli? Tak DJ Roxtar tyto základní fakta nikdy nepochopil, šel a postavil si na těchto věcech živnost a navíc má o tom k mému zděšení pořad. Když se v pořadu k nenáviděnému defínovi objevil i další strůjce všeho hnusného, pan Novotný mladší, bylo mi jasné, že pořad snaží sestoupit ještě níž než je pomyslné dno. Považuji za své osobní poslání dosáhnout toho aby na Nečum na mě Show opravdu nikdo nečuměl. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno