Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (120)

Oxiduji 

všechny recenze uživatele

Tak jste to dokázali. Má naděje, že je možné natočit civilní, fajn komedii je pohřbena. Vydržela jsem to přesně 37minut a 43 sekund. Proč? Proč? Celé Kavčí hory zavést hnojem a zkusit to znovu. Stupidní, nefungující scénář. Nechápu, čemu se zdejší recenzenti smáli..Tomu Eeee, Aaaaa? Nebo drmolící Fialové? Stašové s Hanušem, co předváděli repasované Pelíšky? A co ta hudba? Banální, blbá, uvozhřená...Muchowe, Muchowe, shame! Jasně, složenky se neptají. Jedna hvězda za slovenskou doktorku, ta se mi líbila. P.S. Jako mamina nechci shamovat dítě, ale nestandartní vizáž dětské herečky mě bude chvíli strašit...na druhou stranu, zřejmě z ní vyroste fakt krásná ženská. ()

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

"Někde uvnitř je to moc krásnej člověk. A kde uvnitř? Hluboko.“ Hledat "krásu" v tomto televizním filmu Jiřího Vejdělka není zrovna jednoduché. Celé se to podobá spíše poněkud natahované bakalářské povídce (vybavila se mi třeba ta s Vladimírem Menšíkem Zuby) než serióznímu televiznímu filmu. Postava Miroslava Hanuše (důstojník co se modlí) je poněkud bizardní a v tom konci se moc nedozvíte, co se v tomto autoritáři hnulo, že se nakonec rozhodl, jak se rozhodl. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já se u téhle nenáročné komedie překvapivě dobře bavila. Vlastně mi sedlo i herecké obsazení. Dá se říct, že se v podstatě všichni se svými rolemi skvěle popasovali. Hlavní dějová zápletka je celkem realisticky podaná, takže vlastně nemám žádný pádný důvod tento televizní počin nějak hanit. (65%) ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď. Stačila by půlhodinová stopáž. A jak jsem psal u Pozadí událostí o Hřebejkovi, totéž platí o Vejdělkovi, ten natočil jen asi dva dobré, možná, filmy. Chvilku jsem měl dojem, když se odehrávala večeře, že se dívám na Pelíšky. No nuda a šeď. A konec, jedno oko nezůstalo suché. Přemýšlel jsem o odpadu... ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Herec to má těžké. Jednou hraje Hamleta, a někdy musí hrát i v neuvěřitelné sračce, kde půl filmu slintá a mečí. Langmajera mám rád, ale tady mi bylo stydno za něj. Hanuš kopíruje Donutila z Pelíšků stejně jako jeho filmová žena, dokonce hraná stejnou herečkou. Anna Fialová je zlatá, ale tady neměla ani ona co hrát. Bakaláři to nejsou. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama