Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (314)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Netflix pokračuje ve své krasojízdě napříč filmy všemožné kvality a je z toho opět jen další průměrný snímek, na který druhý den zapomenete. Nad vodou ho drží charisma Jamieho Foxxe a poměrně slušně natočené zabíjení upírů. Škoda, že jediný upír, kterému to opravu věříte, je postava Natasha Liu Bordizzo jako Heather, která se ve filmu jen mihne. Ostatní upíři vypadají spíše směšně. Dave Franco pokračuje ve svém výčtu postav blbečků-ňoumů. Tady si zahrál upozaděnou kancelářskou krysu, jehož rolí je pěkně polopatě vysvětlit divákovi, jak se to má s těmi upíry. Když zavřu obě oči, je to průměr. Ono to totiž rychle uběhlo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dobře, možná to má děravý scénář, který místy dělá z hlavního hrdiny opravdu neskutečného trubce a celý konec v podzemních chodbách je opravdu hodně, hodně stupidní, ale jinak je to celý natočený s neskutečnou láskou a nadšením pro žánr. J.J. Perry je hlavně kaskadér a rukopis filmu tomu odpovídá. Neskutečně dokonalý a brutální akční scény. Už první bitka v baráku mi dala vědět, že mě čeká solidní nářez a když se Foxx a Franco spojí s Adkinsem a Howeym šel jsem do kolen. Jejich vybití hnízda mě rozsekalo, tlemil jsem se jako mentál a užíval si každý dokonalý nápad, zabití i úhel kamery. Neskutečný hlášky celý film, kdy jsem opravdu několikrát vyprsknul smíchy. Není to Blade, ale jako komediální alternativa která by se mohla rozjet v solidní franšízu to má neskutečný potenciál. Možná trpí denní směna scénářem, který by napsal i Livingdead po incestním dýchánku se ségrou, ale zábavnost výsledného díla naprosto předčí a mě nutí ignorovat ty nedostatky ve scénáři. BTW lepší automobilová honička tu nebyla roky. Akční laskomina plná solidně natvrdlého humoru. U mě dobrý. 70%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

 „TAK CO MÁME DNESKA NA PROGRAMU?“... „JAKO KAŽDEJ DEN. LOVÍME UPÍRY!“…   Duo lovců, který má bavit protiklady (nebo tím, že se jeden vždycky pochčije…) a upíří sebranka, která vtipná není, ale je jí hodně, takže je koho lovit. Jde o akci, která občas zaujme vychytávkama nebo nasnímáním (jo, občas je super!), nebo tím, jak je blbá (jo, občas je to fakt trapný…). Podobně je to s příběhem, kterej je pitomější víc a víc (prostě čím víc se blíží konci…). Standardní Netflix, kterej pobaví náctiletý a ty, co nejsou „dějově“ náročný.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když filmy točej kaskadéři.  2.) V baráku mám upíří hnízdo.   /// Thx za titule „Vít Bezdíček“.                PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ne ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím, že na lov upírov nabudúce pôjdem opäť radšej s tým týpkom na motorke, ktorý má v sebe tiež niečo z upíra, než toto. "Day Shift" síce nemôžem ohodnotiť ako zlý film, no rozhodne nejde o titul, ku ktorému by som sa niekedy chcel vrátiť. Komédia je okey, no funguje len v určitých momentoch a film nemá atmsoféru, ktorou by sa nejako mohol pýšiť. Tá veľká dávka svetla počas "dennej šichty" z mnohých scénok kradne napätie a rovnako aj hororové elementy, ktoré by nejako mohli tento film zvýrazniť. Jamie Foxx si ale rolu užíva, má to pár dobrých momentov (naháňačka s dcérou v aute asi highlight) a zloduch je celkom zaujímavý. Akurát si myslím, že sa dal využiť aj lepšie a hlavne mohol byť viac reálne prítomný vo filme. Výsledne to vnímam ako okey komédiu, ktorá ale neprináša nič, čo by som nenašiel inde a nebolo spracované lepšie. A v tomto smere je existencia tohto filmu trošku zbytočná. Hodnotenie: C+ ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hrozná bejkárna. A to teď nemyslím ale vůbec pozitivně. Přes solidní a místy i úsměvný úvod to zase zabije totálně zpackaný a přepálený konec. Lovci, hodní a zlí upíři, krém proti spálení. Wtf? Že vezme tuhle roli Jamie Foxx, to jsem nějak neřešil, ten už svou první a asi poslední sošku doma má, ale proč na tak stupidní roli kývl například Oliver Masucci z pro mě kultovní Darku, to pro mě fakt zůstává záhadou. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Bud (Jamie Foxx) ve filmu vystřídá několik tzv. aloha/havajských košilí. Diváky je nejvíce vyzdvihována květinová košile Day Shift 2022 se vzorem oranžových květů ibišku a ananasů s knoflíky ve stejné barvě. Jen u jedné z košilí si můžeme všimnout vsazené a napasované náprsní kapsy, tak aby nebyl narušen její vzor. U originální havajské košile z Honolulu bývá zvykem, že motiv kapsiček ladí s motivem vlastní košile a kapsy nejsou na první pohled vidět. Tyto košile jsou pak doplněny knoflíky, které jsou vyrobeny ze skořápek kokosových ořechů. (DJMaroko)
  • Keď Bud (Foxx) a Big John (Snoop Dog) vstúpia do únie môžeme vidieť fľašu s nápisom „BSB“. Je to Brown Sugar Bourbon, značka alkoholu ktorú vlastní herec Jamie Foxx. (maramashi)
  • Všetci "contortionist vampires" boli najatí účinkujúci zo živých vystúpení ako "Cirque du Soleil". Bol to spôsob ako nielen ukázať iný typ upíra, ale aj poskytnúť prácu umelcom, ktorí boli bez práce v dôsledku pandémie Covid-19. (maramashi)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama