Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

Aiax 

všechny recenze uživatele

Druhý film Kevina Smithe je taky jeho dosavadním vrcholem (duben 2005). Po fenomenálních Clerks se zdálo, že Smith už se zkrátka nemůže překonat, ale stalo se - Mallrats jsou ještě lepší, hlášek je víc, kulervoucích situací jakbysmet a hlavně mají víc prostoru Jay a Silent Bob (neboli Big Badass Jay a Tubby Bitch Bob). A výkon Jasona Lee mi zůstane v paměti ještě hodně, hodně dlouho. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film. Smith opět dokazuje, že má smysl pro fuckování a ví, jak ho použít v ten správný čas, aby bylo cool, ale nenucené. Někde jsem možná měl pocit, že to přepískl a někde, že to úplně nevyužil, ale to asi každý, kdo není Smith - v tom není problém. Nejvíc mi vadí to, co na Smithovi vždy - že i přes ten free - cool - in povrch je to vlastně neuvěřitelně jednoduchý příběh s tím nejsladším a nejokoukanějším poselstvím. Nicméně i to Smith dobře zvládá. Slušné čtyři hvězdy. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Můj druhý Smith po Dogmatu a musím říct, že jsem si zpravil chuť. Rychlá, cynická zábava, záplava svižných vypointovaných rozhovorů a ještě víc popkulturních odkazů. Co mě však nejvíc dostalo byli herci... Když pominu trošku bezkrevného Londona, nezbývá než obdivně zahvízdnout nad špičkovým Jasonem Lee a příjemnými výkony většiny menších rolí (Doherty, Adams, ...). Výborná komedie a inteligentnější alternativa k filmům skupiny American Pie. 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Plachetnica, Jay a Mlčanlivý Bob, utopenie v bazéne, Wolverine, najmladšia a najzárobkovejšia porno spisovateľka v branži, dieťa na eskalátore, Stan Lee, šéf bezpečnosti, debil z Elegantného muža, lynč veľkonočného zajaca, výťah, tri bradavky, masová onánia v lietadle, Obi-Wan Kenobi a čokoládové praclíky. Momentálne mi nenapadá, mimo Úsvitov mŕtvych, žiadny iný film, v ktorom by obchodný dom hral takú dôležitú úlohu. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tak som to konečne dal ! Prvý krát som bol vyložene nasraný a vadil mi ten prázdny kelímok od kávy , čo Jason Lee furt a všade vláčil , tak som to po hodke vypol, vymazal a zabudol . Vrátil som sa k tomu po roku a skoro som sa pošťal od smiechu!!! Záverečná šou je fakt mega a aspoň kôli nej sa to oplatí pozerať. Jednoznačne za 5 a zajtra sa idem poflakovať po King Fisheru ( OC v Redditch , UK ) ! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Film byl natáčen v Minesotě, zároveň s filmem Fargo (1996). (TomikZlesa)
  • Původní začátek filmu měl záporné ohlasy, a proto se v Los Angeles natočil nový. (TomikZlesa)
  • Sven-Ole Thorsen si ve filmu zahrál v roli šéfa ochranky LaFourse. Na filmu se podílel také jako kaskadér a v závěrečných titulcích je v obou případech uveden jako Sven Thorsen. (Rominator)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama