Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kevin Smith .. Napodruhé už pod křídly velké produkční společnosti, v barvě a ve všech směrech ve větším. Ty tam je příjemná minimalistická atmosféra Clerks. Malý krámek u sídliště v New Yersey vyměnil Smith za velké obchodní centrum a zasadil do něj příběh dvou pomyslných krys společnosti. Opět se vše odehraje v rozmezí jednoho dne a opět je to velmi nabitý den. I přes drobnější kostrbatost první třetiny, kde je divák bez vysvětlování vržen do děje a fakt, že mi nějaký čas trvalo, než jsem se plně naladil na Smithovskou vlnu, jsem si film užil. Zejména díky druhé polovině, která má neuvěřitelný spád, kadence gagů je smrtící a popkulturní narážky do comicsových témat a hrdinů neberou konce. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Trestuhodne nevyuzity komicky potencial lokace obchodniho centra. Tenhle film mohl byt tak jednoduse zabavny, ale stalo se tak jen parkrat a vyjimecne. Potvrzuje to tak relativni neschopnost Kevina Smithe na poli komedie a ultimatni prehodnocenost jeho filmu. Bonus to ode me ziskava za muj prvni odhaleny 3D obraz ve filmu (kde mimochodem vubec neni zminovana sailboat, ale sferove tvary.) "The Jedi mind trick! Holy shit, motherfuckin' Yoda and shit!" 3/10 ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Tenhle druh primitivní zábavy od Kevina Smithe mně skoro vždycky vyčistí závity od náplav kulturní evoluce, kterou jsem prošla a z které zřejmě není cesty zpět, a tak alespoň prostřednictvím Brodieho, Jaye a Mlčenlivého Boba se mohu svézt na vlně nekorektního chování bez výčitek, že jsem se nějak zpronevěřila svému dobrému vychování (i když vím, že když mě někdo vychoval, ještě neznamená, že jsem vychovaná :-)). Fajn relax. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kvalitní teenagerovská oldschoolovka! A jedině od Smitha. Je to strašná blbost, má to dnes už naprosto tuctový děj, ale je to skvěle a nekompromisně podáno. V roce 95 to musela být pozdvihující a drzá pecka, která se musela líbit. Herecké individua na jedničku, skvělé postavy (hlavně duo Jay & tíchý Bob). Je to fakt parádní s mocnými dialogy :) ... "Potřebuješ pořádnýho macatýho jointa a 100% uvidíš plachetnici a možná i pár těch kozatejch mořskejch panen při těch jejich lezbickejch hrátkách" :D ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Celkem nuda. S vyjímkou úžasné dvojky Jaye a Mlčenlivého Boba toho moc k vidění není. Tedy k vidění ano, ale k zasmání rozhodně ne. Vůbec nechápu, co vám na tomto snímku příjde vtipné. Ještě byl slušný Érlův brácha Randy. Na toho bych nerad zapomněl. Omlouvám se fanouškům. Nemohu dát více než hvězdičku. Vlastně se neomlouvám. Je mi to jedno. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Na tržnici si TS ozkouší kšiltovku Clerks (předchozí film Kevina Smithe). (cubajz)
  • Brodie nosí košily Henry Hudson Regional, právě zde Kevin Smith maturoval. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama