Reklama

Reklama

Šťastný Luke - Daisy Town

  • Česko Lucky Luke v Sedmikráskově (více)

Když členové karavany průkopníků najdou uprostřed pouště rostoucí kopretinu, rozhodnou se zastavit a postavit na tomto místě své město. Brzy vyrostou domy jako houby po dešti a hned za nimi banka, saloon, vězení atd. Kopretinové město je na světě. Bohužel ani město se neobejde bez padouchů a toto poklidné místo se brzy změní v místo bez zákona. K obnovení pořádku je zapotřebí strážce zákona. Tímto mužem bude Lucky Luke, kovboj, který střílí rychleji než jeho stín: všichni darebáci by si měli dávat pozor! (TV Minimax)

(více)

Recenze (59)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Paradni animovana komedie. Spis jen takovej sled scenek s Lukem v hlavni roli, kterej neustale huli cigaro, vetsinou rika jen "Jo" a strili na vsechny strany, takze se stihne zalozit mesto, poresit lupici, narezat Daltonum a zabranit valce s indianama. Je to perfektne vtipny, nektery forky a hlasky fakt brutalni, navic skvele svizny a s paradni hudbou a i kdyz dnes uz super zastarala animace, porad ma svy kouzlo. Jasnejch 5*. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Skvělý animák ze 70. let od tvůrců Asterixe, tentokrát však z Divokého západu. Lucky Luke je nejlepší střelec na západě, a tak ho v Sedmikráskově (Daisy Town) zvolí šerifem. Vše jde jako po másle, dokud se neobjeví zlotřilí bratři Daltonové, jejichž inteligence roste s jejich klesající výškou a Lucky Luke bude muset projevit nejen svou mušku, ale i důvtip, aby je nakonec vyvedl natřené dehtem a obalené v peří. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák jsem jako dítě milovala. Kde ty loňské sněhy jsou ... Dnes už to nějak není ono - a mnohem bližší je mi hraná verze z roku 1991 s Terence Hillem v hlavní roli. Nicméně bez ohledu na moje pocity subtilně vyhlížejícího černovlasého frajera nelze jen tak odepsat - navzdory jeho nezdravé zálibě v ručně balených cigaretách. Nejspíš proto, že v každé situaci zůstává silně nad věcí a střílí rychleji než jeho vlastní stín. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní porce nápadů, vtípků a gagů v příjemné animaci. Ná mě je ale tahle legrace v tomhle formátu až příliš dlouhá(jako seriál by to byla parádní odpočinkovka) a to nemluvím o tom, že tyhle komiksy nejsou úplně můj šálek čaje a že mě ta konečná dohoda s indiánama ideologicky pobouřila :D (njn jsem mentál). Úplně odvařený z toho nejsem, ale furt je to lepší než Disney. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Krásně nakreslený a skvěle animovaný film zvládnutý na svou dobu s nejvyšší možnou profesionalitou. Každá scéna je propracovaná a téměř v každé minutě se najde nějaký dobrý vtip nebo nápad. Svět Daisy Town odráží a paroduje romatniku filmů s Vinettouem. Podle mého názoru je tento film lepší, než kterýkoliv Asterix. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama