foto

Pierre Tchernia

  • nar. 29.1.1928
    Paříž, Francie
  • zem. 8.10.2016 (88 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2008 Asterix a Olympijské hry
2006 Asterix a Vikingové
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
1994 Asterix dobývá Ameriku
1991 Héloïse (TV film)
1988 Enfance de l'art, L'
Spiritistický stoleček
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
Mistři gagu
1981 Signé Furax
1979 Huba toho druhého
1976 12 úkolů pro Asterixe (TV film)
1974 Gueule de l'emploi, La
1972 Doživotní důchod
1967 Bonne peinture, La (TV film)
Tonoucí se stébla chytá
1966 Anglais tel qu'on le parle, L' (TV film)
1965 Pleins feux sur Stanislas
1964 Do toho, do toho!
1963 Karamboly
1962 Cheval pour deux, Un
Knoflíková válka
1961 On purge bébé (TV film)
Výhodná koupě
1960 Brune que voilà, La

TV seriály

1985 Maguy (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1977 Zygomaticorama (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)
1958 La clé des champs (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)
1982 Mardi cinéma (TV seriál)

TV pořady

2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Lignes de mire (TV pořad)
Vincent à l'heure (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1980 Jeudi cinéma (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1967 D'hier et d'aujourd'hui (TV pořad)
Monsieur Cinéma (TV pořad)
1966 Gala de l'Unicef (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)
1956 En direct de... (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Secret du petit milliard, Le (TV film)
Un beau petit milliard (TV film)
1991 Héloïse (TV film)
Huissier, L' (TV film)
1988 Dobrý den úzkosti
1984 Lucienne et le boucher (TV film)
1982 Voyageur imprudent, Le (TV film)
1979 Huba toho druhého
1978 Grâce, La (TV film)
1977 Le Passe-muraille (TV film)
1974 Krysy z temnot
1972 Doživotní důchod
1967 Deux romains en Gaule (TV film)
1964 Do toho, do toho!
1961 Výhodná koupě

TV seriály

1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

1997 Jean Carmet, la liberté d'abord (TV film)

TV pořady

1965 Pokropený kropič (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1958 La clé des champs (TV seriál)

TV pořady

1967 Monsieur Cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace