Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (129)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Netflixovský recept - vraž do neoriginálního a obyčejného námětu známou tvář, zmixuj žánry tak, že vždy z toho vyleze film pro celou rodinu a ono to nějaký penízky vydělá, když to podpoří ta megastar na sociálních sítích ne úplně pravdivou kampaní o žánru. Fubar se tvářil z počátku jako akční seriál, pak jako akční špionážní parodie a výsledek je rodinný seriál o vztazích. Přiznejme si, že hlavním důvodem zkouknutí je, že prostě je tam Arnold a přízeň fanoušků a zvědavost jak okoření svůj první seriál, zda tam přinese svůj osobitý šarm, charisma a střídmý rakouský humor, případně mu bude přidělena nějaká kultovní scéna, hláška. Bohužel se upsal Netflixu a na stará kolena se spíše ztrapnil a Fubar bude jeho druhým Zabitím Gunthera. Těžko říct, proč do toho leze - snaha být součástí doby, tvořit, zviditelnit se. Lze pochopit, že pro námět jakési variace na Pravdivé lži, Úžasňáků nebo Spy Kids se mohl hodit takový legendární herec, který by byl vhodný pro kombinaci taťky a přesluhujícího agenta CIA, zde je ovšem spíše dědek a působí už v akci nemotorně. Celé to působí jako by herci a tvůrci chtěli mít svoji šichtu už za sebou a nějaké památnější scény, výkonu se nedočkáme. Seriál jsem přetrpěl, místy prospal, sledoval jedním uchem a strašně se nudil. Leč jako přední fanoušek A.S. jsem to doklepal do konce (asi to bude mít sakra ještě pokračování), abych to měl odškrtnuté. Jo a strašně mě iritovalo to tlustý stvoření s blonďatýma kudrlinama, ten pán byl fakt na přes držku... nebo to byla ženská? ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zdařilý pokus o vícegenerační verzi True Lies. Vyjma výplňových scén s rádoby vtipnými poskoky se na to ale dá celkem bez problému koukat, když to člověk nebere moc vážně. Obsazení se jakž takž povedlo, ústřední rodinný konflikt funguje slušně, a Arnold opět dokazuje, že si ze sebe umí dělat srandu - zvlášť když za to má ranec peněz od Netflixu. 55% ()

Reklama

sniperjozef odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel Netflix a jejich produkce je bídná. Arnolda mám rád, mám rád jeho 80-90tkové filmy i ten zmiňovaný, tedy Pravdivé lži, ale tohle je ubohé. Jak můžete chtít po 70ti letém staříkovi akční scény kde skáče u aut, sprintuje za auty, apod... je to extrémně nevěrohodné a velmi špatná režie a kamera tomu jen přidává pod kotel. To že Netflix do všeho cpe co se zrovna děje na světové půdě a nenápadně prodává LGBTQ+ (v minulosti BLM), už ani neřeším. Jestli tyto témata Netflix chce řešit, ať je dá do Sex Education apod, kam se ještě dají vcelku lehce propašovat. A ne do akčního remaku 90tkového filmu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenáročná blbina, která nostalgicky potěší Arnieho hardcore fandy ale ani oni se nepobavi. Fubar špatně vypadá, má mizernou akci, není vtipný a možná by fungoval v devadesátiminutovce jako vzpomínka na Pravdivé lži. Takhle zbytečně roztažené na 8 hodinový seriál, který vyjma Arnieho nenabízí vůbec nic. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] Je mi to líto, ale tohle se NETFLIXU bohužel moc nepovedlo. Tak jsem se na Arnolda těšil, že se vrátí! A ono nic. Do úplných pekel to posílat nechci, ale já se u toho strašně nudil. Prvních 5 dílů – na ty jsem se z 90% docela soustředil. Zbylé 3 části jsem už měl zaplé doma tak jako jen kulisu, ale i tak mě tam nic extra nezaujalo. Co se týče AKCE, tak ta je točena strašně amatérsky. Prostě jednoduché, netflix dostal zakázku a pak už se vůbec nehledí, aby se to snažil někdo točit, kdo se vyzná např. v akčním žánru, jak se točí akční scénky apod. Ale ok, akce tu byla spíše jen jako takový doplněk, ale mizerný teda! Humor zde byl docela laciný a pak už docela trapný. Nejvíc mě mrzí, že zde byl Arnold jako páté kolo u vozu. Nemyslím tím, že by tu měl vedlejší roli, to ne. Ale spoustu postav si z něj dělalo blbou srandu a v prvním díle ho ta jeho filmová dcera docela ponižovala. Nevím, prostě se do téhle role moc nehodil, ani to moc dobře nezahrál. Celé je to takové nedomyšlené, ať už příběh, scénář, humor atd. K tomu je to hrozně utahané … Mohl bych hodnotit hůře, ale ty 2* tomu aspoň ze soucitu dám. Jediný, kdo mě vlastně trochu bavil byla Monica Barbaro, na kterou se jednak hezky dívalo, a navíc hrála celkem normálně, i když postavou z počátku Arnolda trochu shazovala, ale aspoň nebyla herecky trapná jako některé jiné postavy. Bohužel … :/ ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Při slovní přestřelce řekne Emma (Monica Barbaro) otci, že váží 113 kilogramů (250 pounds). Luke (Arnold Schwarzenegger) to razantně odmítne, protože je hubený a váží 100 kilogramů (220 pounds). (Rominator)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama