Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu je to ta lepší romantická komedie, dá se na to dívat. Hlavní hrdinka nevyšiluje způsobem běžných blbek a to asi stačí. Kupodivu tu nebyli ani povinní černoši, no, dali sem Číňany. A zde byl problém s koncem, kde jsem nevěřil ty city k Číňanovi, co vypadá jak děcko. Tento happy-end je za mě tragédie. Jinak si taky myslím, že "Smrtonosná Past" patří k lepším vánočním filmům. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nejsem cílovka. Jo, tak to asi bude. Nejsem romantická duše, jsem spíš pragmaticky založená, nemám ráda pindání o citech, to ať si každý vyřeší v hlavě, sám a potichu, a poté poreferuje o výsledku. Kdysi dávno se mě jeden můj přítel snažil překvapit a naladit romantickou klasikou - poházel okvětní plátky růží po posteli (fakt nekecám, růží, žádné potpourri) a zapálil svíčky. Když jsem to viděla, začala jsem přemýšlet nad požárem, to kdybychom svíčku omylem shodili, a jestli je nějaký babkovský fígl, jak dostat rozmáznuté a rozmašírované kusy květin z povlečení. No a tím bych mohla komentář vlastně ukončit, protože je jasné, že komedie/romantický/USA není pro mě (navzdory tomu, co tvrdí ten pitomý sloupeček vpravo na mém profilu). Pro milovníky sladkého perfektní. Pro ty, co milují takové ty roztomilé, trapné scénky, velké proslovy o uvědomění si čehokoliv, pro ty, kteří nehledají nic nového a nechtějí být překvapeni absolutně ničím, co se ve filmu odehraje, a co baští spokojené americké rodinky, je to ideální film. Dvakrát jsem se zasmála, Josh byl sympatický, na rozdíl od Natalie teda (buď byla Nina Dobrev ňák unavená, nebo kecá a 32 jí není), předvídatelnost mi nevadila, ale ten nepravděpodobný vztah obou postav už ano. Filmů o looserovi, který ke štěstí a šťabajzně přijde je dost, tenhle jako kdyby vznikl nejdřív z poselství "nedělejme se lepšími, mějme se rádi takový, jací jsme, blábloš blábloš" a zbytek se pak podivně napasoval do nějakého jakž takž příběhu. Vánoce jsou o odpuštění nebo tak nějak, ne? Tak tady máte jednu hvězdičku a odpouštím Vám. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Milostná past vlivem seznamování přes internet v době vánočních svátků. No, tak to tímto znamená, že se v podstatě jedná o vánoční film pojednávající milostnou etudu o splnění svých snů. A ty se přece plní jedině o vánocích. Jedná se o produkci Netflixu, což znamená typický netflixovský rasový kodex. Ten je samozřejmě zachován, jen kupodivu byla porušena vlastní pravidla. A tak netflixovsky typické černošské obyvatelstvo bylo zaměněno za Asiaty, takže míchání ras je nyní v krapet odlišné režii. Příběh je jednoduchý jak facka. Podání inzerátu na seznámení, následuje odpověď, cesta za oním dotyčným a ejhle, on je to někdo jiný. On se jen za někoho jiného vydával. Ale no tak, vážně nikoho nenapadne co bude dál a jak to nakonec všechno skončí? ´Tvrdá láska´ v tom nejměkčím podání zářící úsměvy od ucha k uchu přeplněné romantických klišé, rozjařenosti, úcty a pokory. No jo. prostě vánoce, kde se mají všichni rádi a uctívají tradice, i kdyby se Santa Claus dostal do karantény kvůli pozitivnímu testu na Covid-19. Je to film svou atmosférou v podstatě stejný, jaké se vyráběly v produkci televizního kanálu Hallmark a tím je o tomto snímku už skutečně řečeno vše. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Nina Dobrev po útěku z „Upířích deníků“ střídá jeden béčkový projekt za druhým. Je to docela škoda, nadaná herečka to rozhodně je, ale zřejmě je předurčena ke stále stejným rolím. I nyní dostala roli naivní holky, která si z nepochopitelných důvodů nemůže najít kluka. O tom je vlastně celý film. A opět jí dají nějakou ňoumu k ruce stejně jako ve „Správný čas žít“. Začátek byl poměrně slibný a alespoň jsme mohli očekávat romantickou komedii, prostředek se ovšem zhoupl k opravdu hodně blbé zábavě, ale poslední třetina to zase vynahradila. Dopředu víte, jak snímek skončí. Film nemá čím překvapit, ale naštěstí trvá hodinu a půl a jde to přežít. Jen by si Dobrev zasloužila jiné role. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film Holidate mě dnes docela namlsal, takže jsem poctivou porci romantického ňuňánkování schytal až u tohoto snímku. Tohle byl totiž naprosto typický (nebo snad standardizovaný) americký romantický film, u něhož znalý divák po několika úvodních indiciích buď tuší, nebo už přesně ví, jak celá záležitost dopadne. A protože se děj odehrává o Vánocích, nemohou publikum minout ani ty pravé americké rodinné hodnoty a velké morální poučení. Humor, který by činil děj snesitelnějším, byl v tomto případě téměř nepřítomen, Nina Dobrev mi nebyla dvakrát sympatická, takže druhou hvězdičku přihazuji jen proto, že šlo o vánoční film, u něhož musím s podobnými jevy počítat. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama