foto

Jimmy O. Yang

  • nar. Hongkong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fantasy Island
Jimmy O. Yang: Good Deal (TV film)
Like a Boss
Wish Dragon
2019 LEGO® příběh 2
2018 Hele Muppete, kdo tady vraždí?
Juliet, Naked
Šíleně bohatí Asiati
Život je večírek
2017 El Camino Christmas
2016 Den patriotů
2013 Stážisti

TV seriály

2020 Jednotky vesmírného nasazení (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Huangovi v Americe (TV seriál)
These Boots Are Made for Walkin' (S05E17)
Grand-Mahjong (S05E13)
Silicon Valley (TV seriál)
Exit Event (S06E07)
RussFest (S06E06)
Hooli Smokes! (S06E03)
další epizody (4)
2018 Huangovi v Americe (TV seriál)
Mo' Chinese Mo' Problems (S05E05)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Lucky Chang's (S03E08)
Silicon Valley (TV seriál)
Artificial Emotional Intelligence (S05E06)
Tech Evangelist (S05E04)
Chief Operating Officer (S05E03)
další epizody (5)
2017 Silicon Valley (TV seriál)
Hooli-Con (S04E09)
The Patent Troll (S04E07)
Customer Service (S04E06)
další epizody (8)
Americký táta (TV seriál)
The Life and Times of Stan Smith (S14E15)
2016 Those Who Can't (TV seriál)
K-Pop Goes the Weasel (S01E09)
What's Eating Uncle Jake? (S01E06)
Oof, Nut City (S01E02)
Silicon Valley (TV seriál)
Výkyv (S03E10)
Honba za lepší betou (S03E07)
Terabity Bachmanity (S03E06)
další epizody (8)
Americký táta (TV seriál)
The Enlightenment of Ragi-Baba (S14E03)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Mama's Boy (E07)
Silicon Valley (TV seriál)
Hackeři (S02E08)
Servery (S02E05)
Ženské problémy (S02E04)
další epizody (6)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Test v praxi (S01E07)
Složení představenstva (S01E04)
Zakladatelská listina (S01E03)
Nová holka (TV seriál)
Dice (S04E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Burn (S10E02)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Girl in the Flower Dress (S01E05)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Flowers for Charlie (S09E08)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A tajná přísada (S01E13)

Dokumentární

2015 East of Main Street: Taking the Lead

Host

TV pořady

2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky