foto

Jimmy O. Yang

  • nar. Hong Kong
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wish Dragon
2018 Juliet, Naked
Life of the Party
The Happytime Murders
Šíleně bohatí Asiati
2017 El Camino Christmas
2016 Den patriotů
2013 Stážisti

TV seriály

2018 Silicon Valley (TV seriál)
Artificial Emotional Intelligence (S05E06)
Tech Evangelist (S05E04)
Chief Operating Officer (S05E03)
další epizody (5)
2017 Silicon Valley (TV seriál)
Hooli-Con (S04E09)
The Patent Troll (S04E07)
Customer Service (S04E06)
další epizody (8)
Americký táta (TV seriál)
The Life and Times of Stan Smith (S14E15)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Výkyv (S03E10)
Honba za lepší betou (S03E07)
Terabity Bachmanity (S03E06)
další epizody (8)
Americký táta (TV seriál)
The Enlightenment of Ragi-Baba (S14E03)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Mama's Boy (E07)
Silicon Valley (TV seriál)
Hackeři (S02E08)
Servery (S02E05)
Ženské problémy (S02E04)
další epizody (6)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Test v praxi (S01E07)
Složení představenstva (S01E04)
Zakladatelská listina (S01E03)
Nová holka (TV seriál)
Dice (S04E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Burn (S10E02)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Girl in the Flower Dress (S01E05)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A tajná přísada (S01E13)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)

Dokumentární

2015 East of Main Street: Taking the Lead

TV pořady

2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace