Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Mám zrovínka po moc příjemné schůzce s kamarádkou z Kazachstánu, se kterou jsem se rovněž znám online a byť jsem ani já, ani ona o ničem nemlžili a ani se nejednalo o date, tak mi tento film neuvěřitelně sedl a bavil. Jsou to milionkrát ohrané scénáře, každopádně to nemusí nutně předznamenat špatný film a Love Hard je přesně tím čím chce být, milou vánoční komedií, která vám zvedne náladu, kopne Grinche do prdele a uštkne vás do srdce vánoční jiskrou - from Prague ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další z těch klasických amerických romantických vánočních komedií, která se liší snad jen v obsazení a v několika málo detailech, celkově vzato se však jedná o stále stejné několikrát omílané klišé. Příběh tedy nenabízí nic extra zajímavého, největšími tahouny jsou v první řadě herci. Nina Dobrev je fajn, Jimmy O. Yang taktéž, i když jako milostná dvojice působí dost divně. Humor ujde, atmosféra se také povedla, tempo ujde, nešlo si však nevšimnout, že v mnoha ohledech je snímek strašně obyčejný, zkrátka tuctová vánoční slaďárna. 5/10. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po prvních 10 minutách jsem film málem vypnul s tím, že obsahuje přesně to, co na současných romcomech nesnáším. Jakmile ale hlavní hrdinka zavřela Tinder a odložila telefon, vylezl z toho nakonec docela pěkný vánoční film, kde fungují zejména vtipné a později cringe scény ve chvílích, kdy se začne všechno sypat. Posadit vedle sebe dříve krásnou, dnes již viditelně stárnoucí Ninu Dobrev, jež absenci upírské krve pořešila nepovedenou plastikou a Jimmyho O. Yanga, který naopak vypadá jak nevyzrálý sedmnáctiletý hošík, je volba docela odvážná (jakkoli jsem nevěřícně zíral, že je v reálu je vlastně Yang o 2 roky starší, jak Dobrev). A docela to i vychází, pár fajn myšlenek na úkor povrchních dating aplikací je předáno, ale přesto mi trochu chyběla o něco silnější chemie mezi hlavní dvojkou. Na romantický film je těch romantických scén trochu málo a když jsou, tak nefungují úplně tak, jak by měly. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Až díky jednomu internetovému komentáři jsem zjistil, že název dává smysl. Stačí se podívat na názvy dvou nejvíce zmiňovaných filmů - LOVE actually / die HARD. Pro našince by to byla nejspíš Nebeská past. Šla by asi i Láska smrtonosná, ale to by se spíš dalo aplikovat na tu scénu s domovem důchodců (ta mi jinak evokovala jistou jinou scénu ze sitcomu Parks and Recreation). Ale zpět k LH. Je to romcom se slušnou osobností, kde pokud si člověk odmyslí minimální charakterizaci hlavní hrdinky a několik málo děr v příběhu co se týče úvodní zápletky (které by se daly odmávnout hloupostí postav), je na co se dívat celou dobu. Josh a jeho rodina nejsou oběťmi různých karikatur (a je zároveň i dobře, že máme i trochu větší variaci co se týče love interests), předělávka písně Baby, it's cold outside do modernější podoby je poslouchatelná možná i víc než originál, široko daleko žádný velký záporák a žádná velká nedorozumění. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Všechno jsme to viděli milionkrát a často mnohem lépe, ale mně tahle romantická komedie prostě docela sedla - nenásilná, milá i docela vtipná. Romantické to až tak moc nebylo, chemie mezi ústřední dvojicí je opravdu nepravděpodobná, ale ve výsledku je to good-feeling movie a o to v tomto žánru jde přece především... ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama