Reklama

Reklama

V roce 1969 norská vláda oznámila objev jednoho z největších světových ropných polí v sousedním Severním moři, čímž zahájila prosperující období těžby na moři. O 50 let později se začnou projevovat důsledky pro životní prostředí – na dně oceánu se otevřela trhlina, která způsobila zřícení plošiny. Tým výzkumníků, včetně Sofie, která obsluhuje ponorku, přispěchal, aby hledal pohřešované a posoudil příčinu škod. Zjistí, že je to jen začátek možné apokalyptické katastrofy. Když jsou vrtné plošiny evakuovány, Sofiin milující společník Stian uvízne v hlubinách moře a Sofia se musí ponořit, aby ho zachránila. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (22)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ako celok to príliš nefunguje. Je to príliš ukecané a je tam veľa nudných pasáží, ale keď dôjde na trikové scény, tak je to paráda. Vyzerajú pôsobivo, technicky perfektne a neraz originálne. Niektoré z tých scén som ešte v žiadnom katastrofáku nevidel. Plus tam sú aj pekné podvodné scény. Takže za jedno pozretie to stojí aj keď je to ako celok typicky seversky chladné. 5/10. ()

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Čo napísať.. pozrel som to na jedno posedenie a ani raz som nezisťoval, koľko ešte zostáva do konca. To znamená, že dej bol dosť pútavý, trikovo to možno nemá na San Andreasy, ale rozhodne nepôsobia zle a podobnosť s Deep Water - no a čo. Rozhodne film patrí medzi tie lepšie katastrofáky - osobne by som ho zaradil niekde na úroveň Deep Impact-u. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Európska verzia“ (viem, trochu preháňam) filmu Deepwater Horizon, ktorý napriek snahám nemá takú dynamiku, akú by sme na prvý pohľad očakávali. Z hľadiska možnej katastrofy (a z toho, že čo všetko by sa mohlo stať) však „svoju kolegu“ prekonáva. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak po Vlně a Zemětřesení do třetice všeho zlýho z Norska. Zdá se, že výroba katastrofických filmů se přesunula právě tam a nutno uznat, že s každým dalším snímkem se zlepšují. I tady najdeme hluchá místa a byť efekty jsou podobně jako v Zemětřesení naprosto v pořádku, tak samozřejmě mohlo by jich být víc, ale tady se nepracuje s miliardovými rozpočty takže v rámci možností zcela ok. Jsem zvědavý s čím Norsko přijde příště. Tady to ještě na čistý čtyři hvězdy nevidím, ale za mě jde úroveň rozhodně nahoru.65% ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele

Nie je to úplne zlý počin, ale ani žiadna sláva. Občas som mal pocit, že najviac času trávime v riadiacom stredisku, kde sa takzvaný ,,kravaťáci" bavia o tom čo budú robiť aby úplne neprerobili. Špeciálne efekty sú celkom slušné a teda aj katastrofické scény, niekedy sa tu nájde aj lepší nápad v príbehu keď sa vyvíja dej, ale inak je snímka často predvídateľná, hlavná postava tu nemá nejako moc miesta, celkovo má film nádych takej rodinnej drámy, ktorá sa snaží hrať sa katastrofický film. Je tu miestami nejaká ta napätejšia atmosféra, ale nič závratné. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama