Reklama

Reklama

Invaze

(seriál)
Trailer
USA, (2021–2023), 16 h 43 min (Minutáž: 33–58 min)

Hrají:

Sam Neill, Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Billy Barratt, Šiori Kucuna, Firas Nassar, Azhy Robertson, Paddy Holland, Togo Igawa, Max Fincham (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Na Zemi zavítá mimozemský druh, který ohrožuje existenci lidstva. Děj se odvíjí v reálném čase pohledem pěti obyčejných lidí z různých koutů planety, snažících se nějak vyznat ve zmatku, který kolem nich propukl. (Apple TV+)

Videa (3)

Trailer

Recenze (52)

pilarius 

všechny recenze uživatele

Největší botou tohohle díla je tempo. Buď to měli sfouknout během šesti dílů, nebo se za těch 10 dílů měl děj posunout mnohem dále. Druhou botou je to, kolik linek rozehráli a nedokončili - jako by si mysleli, že mají zaručené minimálně tři řady. O tom bohužel pochybuji. Co naopak musím pochválit, jsou herecké výkony zejména některých dětských herců. ()

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Obsadili všechny rasy, gender, nalákali Samem Neilem a snad si vypůjčili scénář ze Znamení a Války Světů. Nicméně i tak mě to zaujalo a každý díl končí tak,že musíte vidět další,uteče to jak voda a jste na konci...co bude dál? Snad to bude v další sérii taky tak zajímavý a konečně bude nějaký rozuzlení. Líbilo se mi sbližování postav a uvědomování si toho,co ztratily a jak je možný to znovu nalézt. Na seriál dost dobrý. A soundtrack nemá chybku. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria: Pomerne ojedinelo a obcas napadito ponate "stretnutie 3tieho druhu". Prvych pat dielov mi prislo zaujimavych, kedze obcas celkom slusne zaslapala atmosfera, charaktery boli roznorode, ako i lokacie. Sem-tam sa tvrocom podarilo predostriet i celkom vernu psychologiu postav, ak sli do hlbky. Nie vsak vzdy a obcas to vyslovene zmrsili. Mnozstva klise - od "damaged chlapca zachranujuceho svet"...az po "damaged" veterana, ktory.....atd atd. Ano, z uvodu je sice menej akcie, co mi vsak vobec neprekazalo. Vadilo mi vsak s druhou polovicou serie pribudajuce nezmysly a klise, ci uz v konani postav, alebo v samotnom pribehu. Vobec sa necudujem nizkemu hodnoteniu. Zaverecny 5 minut serie nas pripravuje zrejme na akcnejsiu druhu seriu. Zrejme si ju pozriem. Ak chcete rychlu akcnu jazdu, toto nie je serial pre vas, okrem asi dvoch dielov k zaveru. 45%               2.seria:     Sklamanie. Nelogickosti a amaterizmus z toho srsal este viac ako v prvej serii. Konci to rovnako neuspokojivo a tym dava jasny indikator, ze sa bude jednat o dalsi z tuctovych sci-fi-ciek s x-seriami, ktore nemaju prepracovany scenar a ani dialogy. Dopozeral som len s rychloposuvom, dufajuc v prekvapujucejsi a uzavretejsi pribeh. Detska linia a i ta s "povstalcami" boli mimoriadne naivne. Hoci chapem, ze po revival 80tok v Stranger things sa to snazi zopakovat kazdy druhy tvorca....tu to urcite nefunguje. Neodporucam, skoda casu. Slabulinke dvojhviezdie. 35% ()

BadassX odpad!

všechny recenze uživatele

To je zase snůška nesmyslů, nudy, neoriginality, hlouposti a zase nudy a nudy a……. Pusťte si open titles a máte to nejlepší ze seriálu shlédnuté. Druhá série stojí opravdu za to. Banda kreténů vetkla pointu do naprosté trapnosti. Proč ty peníze raději nedají potřebným (myslím peníze na tvorbu a produkci)…. S klesající vzdělaností světa jde bohužel i do totální prdele tvorba filmová a seriálová. A to jsem si myslel že upnutý kamaše a pláštěnky jsou to nejhorší 😊 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Řada: odpad! Vrchol scénaristického odpadu a největší ojeb na spotřebitele. A nejhorší je, že Apple to považuje za obrovský úspěch, který si zasluhuje další řadu… Každopádně proč ojeb. Upoutávka a lákadlo na sci-fi se Samem Neilem, hlavní tahák popravil v první epizodě a začne vyprávět vztahové drama 4 postav a na sci-fi regulérně sere. Jediná epizoda co stojí za pozornost je #6 (nechápu proč celý seriál nejede v tomto duchu). 2. Řada: TBD Více u jednotlivých epizod. ()

Galerie (138)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení mělo začít v polovině roku 2019 v režií Simona Kinberga, ale bylo odloženo kvůli jeho práci na celovečerním filmu Agents 355 (2022). (Martrix)
  • Scény z pouště byly natáčeny v Maroku. (Martrix)

Reklama

Reklama