Reklama

Reklama

Moje první láska

Trailer

Obsahy(1)

Vada (Anna Chlumsky) je hypochondrické děvčátko žijící v excentrické domácnosti, v jejimž čele stojí její ovdovělý otec Harry (Dan Aykroyd) - zaměstnanec pohřební služby. Její svět se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se otec zamiluje do Shelly De Voto (Jamie Lee Curtis), která začala pracovat ve stejném podniku jako kosmetička. Stydlivý kluk ze sousedství - Thomas J. (Macaulay Culkin - Sám doma) Vadě jediný rozumí - sdílí s ní závist, první lásku, strach a pomůže jí vyrovnat se s její nejbolestnější ztrátou... (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná komedie, která svou nejtěžší munici vyplýtvá hned v začátku a poté nenápadně sklouzne do vyježděných kolejí sice úsměvné, ale fádní až nudné romantiky. Leč ve finále si usmyslí, že je třeba divákovi důrazně připomenout, že život není peříčko, a tak se rozhodne zvolit úplně jiný žánr a zkusí vás šokovat a dojmout - nejlépe až k slzám. Sladkobolný závěr je sice trochu vyděračský, ale dá se překousnout. ()

Pennyzka 

všechny recenze uživatele

Mně se zdá, že na jedenáct teda nevypadala, ale fakt jedenáct měla:D docela mě to bavilo i když v mých 13 letech jsem z toho skoro nic nezažila. Bylo to zábavný a hlavní hrdinka mi byla sympatická :) taky mi upadlo pár slziček, když Vada stála u hrobu kamaráda Thomase a nadávala, že mu vzali brýle. Bylo to prostě dobrý, takže k tomu už nemám co říct... :P ()

Reklama

Lukasfox 

všechny recenze uživatele

poprave sem od tohodle filmu nic nečekal jen sem potřeboval nejak zabít hodinu a půl dnešního rána, ale na konci sem měl slzy dojetí a to se mi moc často u podobných smímků nestává, prvavda že v nekterých částech trochu nudne ale vše to dokonale vyváží herecké výkony Dana Aykroyda a obou dětských představitelu, a to deti ve filmech moc nemusím ale tady sou proste super a o to víc me dostal ten záver.. velmi smutný.. ale takový je občas život je! Opravdu pekne rodinné melodrama! ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Krásný a citlivý film o dospívání jedné holčičky, která má za otce funebráka. I když je obklopena smrtí, tak je veselá a svá. Zažívá první lásku, zklamání a složitost dospělého světa. Všechno je najednou tak komplikované, ale život se nezastaví. Upřímné dětské role i výteční Jamie Lee Curis a Dan Aykroyd. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Prvá láska je len jedna. Jedenásťročná Vada (Anna Chlumsky) a jej kamarát Thomas (Macaulay Culkin) ju zažijú počas letných prázdnin začiatkom 70. rokov. Do rozprávkovej a bezstarostnej atmosféry dospievania však zasiahne drsná realita skutočného života. Rodinné retro Howarda Zieffa (Vojak Benjaminová) je filmom, ktorý dokáže byť rovnako milý, zábavný a vtipný ako aj realistický, smutný a krutý. Prechod medzi týmito dvomi rovinami síce nie je úplne najhladší, ale aj napriek tomu na konci neostane ani jedno oko suché. nádherný film o tom čo sme si všetci prežili.krutý ale výborný záver.skvelá chémia medzi rodičovským aj detským párom.culkinov najlepší herecký výkon 9/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama