Reklama

Reklama

Moje první láska

Trailer

Obsahy(1)

Vada (Anna Chlumsky) je hypochondrické děvčátko žijící v excentrické domácnosti, v jejimž čele stojí její ovdovělý otec Harry (Dan Aykroyd) - zaměstnanec pohřební služby. Její svět se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se otec zamiluje do Shelly De Voto (Jamie Lee Curtis), která začala pracovat ve stejném podniku jako kosmetička. Stydlivý kluk ze sousedství - Thomas J. (Macaulay Culkin - Sám doma) Vadě jediný rozumí - sdílí s ní závist, první lásku, strach a pomůže jí vyrovnat se s její nejbolestnější ztrátou... (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

jessic 

všechny recenze uživatele

Příjemný, trochu sentimentální, letní rodinný film o prvnich láskách a prvních ztrátách na americkém maloměstě. Díky tomu, že hlavní dívčí postava je trochu ujetý hypochondr a její otec majitelem pohřebního ústavu a i dětští herci příjemní, je film méně přeslazený než většina americké produkce v tomhle žánru. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Film, akych je v Holywoode ešte menej ako šafranu. Prijemny, mily film o priateľstve a laske, ktory ma aj ako jeden z mala atmosferu. Sice kvalit azijskych nasledovnikov nedosahuje (Ahobsal insaeng, Fan Chan...), ale napriek tomu veľmi podarene. ()

Reklama

Una111 

všechny recenze uživatele

Tenhle film v kombinaci s reklamami, to byl tedy zážitek (a natažený na dvě hodiny) ! Přiznávám, že takové umění by mne v sobotním odpoledni k obrazovce v žádném případě nepřikovalo, přikovala mne k ní kupa nevyžehleného prádla a s ní se to jakžtakž dalo snést. Jak jinak taky vydržet film, který je založený jen na roztomilosti hlavních dětských představitelů a na sentimentálním příběhu? No nic. Prádlo je vyžehlené, zasloužím si 5 hvězdiček. Film slabé 3. À propos: Nesnáším dětské lásky, to podsouvání jedenáctiletým a jiným -náctiletým, co a jak by měli prožívat, aby byli "in", aby se proboha neopozdili ve vývoji! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná komedie, která svou nejtěžší munici vyplýtvá hned v začátku a poté nenápadně sklouzne do vyježděných kolejí sice úsměvné, ale fádní až nudné romantiky. Leč ve finále si usmyslí, že je třeba divákovi důrazně připomenout, že život není peříčko, a tak se rozhodne zvolit úplně jiný žánr a zkusí vás šokovat a dojmout - nejlépe až k slzám. Sladkobolný závěr je sice trochu vyděračský, ale dá se překousnout. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Príjemný rodinný film s dramatickými prvkami, ktorému pomáhajú výkony hlavných predstaviteľov, zatrpknutého Aykroyda, roztomilej kozmetičky Jamie Lee Curtis až po sympatického Culkina a sladkú Annu Chlumsky. Mám rada tie rozprávkové príbehy z amerických mestečiek rámcované honosnými vilami a celkom ,,obyčajnými" osudmi. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Macaulay Culkin (Thomas) zinkasoval za svoju rolu rovný milión amerických dolárov, čo bol desaťnásobok honoráru, ktorý zobral za svoj najväčší filmový hit Sám doma (1990). Stal sa tak prvým detským hercom, ktorý obdržal takúto sumu za vedľajšiu rolu. (Raccoon.city)
  • Anna Chlumsky a Macaulay Culkin byli v roce 1992 nominovaní na MTV Movie Awards za nejlepší filmový polibek. (Kacitr)

Reklama

Reklama