Reklama

Reklama

Infinity Pool

  • Kanada Débordement (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

James (Alexander Skarsgård) a Em (Cleopatra Coleman) Fosterovi si užívají all-inclusive dovolenou na pláži na fiktivním ostrově La Tolqa, když smrtelná nehoda odhalí perverzní subkulturu hédonistického turismu, bezohledného násilí a surrealistických hrůz v letovisku. (JasonCZ)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Zklamání. Film začal dobře , ale jak pokračoval se mi přestalo úplně líbit. Měla jsem chuť to vypnout. Čím je člověk starší, tím méně má chuť  koukat na takovéhoto blbosti o ničem. Přišlo mi to jakoby se nevědělo, co točit a tak tam daly nějaké nesmyslné, psychopatické a samoúčelné scény, bez ladu a skladu, však on se někdo chytne. Ale, na tohle já fakt nehraju. 

na příspěvěk reagoval Deyw

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Mia Goth, Cleopatra Coleman nahé ve filmu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Především (.Y.) ale málem i <-> 

 

Sexystické scénky sakumprdum dohromady: 9 min 16 s 651 ms 

Uživatel J*A*S*M smazal svůj příspěvek.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu, že Blu-ray vychází v zahraničí 11. dubna (viz https://www.blu-ray.com/news/?id=32050), tj. předtím to bude dostupné v HD kvalitě a nejspíš i na zatím neoznámených VOD, tak by uvedení až ve Varech a poté distribuce v kinech ke konci roku byla pro Aero docela sebevražedná. Psychor je poněkud, obávám se, leklá ryba. 

na příspěvěk reagoval J*A*S*M

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Smth

Infinity Pool se dočká české premiéry, to už je v tuto chvíli prakticky jisté. O termínu a dalších podrobnostech stále jednáme, ale jakožto zdejší hororový expert, jenž se v zákulisních sférách kinematografie cítí jako ryba ve vodě, mohu pochopitelně poskytnout velmi přesnou predikci dalšího vývoje. Momentálně vše směřuje k uvedení na KVIFF a následné distribuci skrze Aerofilms.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

bianci

Sundance online. Takto jsem zhlédl pět filmů, víc mi povinnosti bohužel nedovolily. (A i ten Cronenberg byl v podstatě v rámci povinností, protože mám psát pro jedno periodikum profil.) Vzhledem k tomu, že jsem to sledoval s dalšími, jejichž hodnocení ještě přibude, na to mám i svědky (svědka a svědkyni). :)

Jinak Psychor, jak je u toho trolla zvykem, kecá. Online jsou pro akreditované/press dostupné snímky ze všech sekcí, takže i krátkometrážní, dokumentární, půlnoční ad. Jediné omezení je, že když si člověk snímek pustí, musí ho zhlédnout v rámci pětihodinového časového pásma, pak už to nelze (pokud by se nevyčerpala další vstupenka/akre). A samozřejmě v určeném časovém omezení (od určitého dne do určitého dne), ale těch je na výběr poměrně dost. 

na příspěvěk reagoval bianci

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

jedinec

Online jsou ve druhém týdnu, ale jedná se o snímky ze soutěžních sekcí a vybrané premiéry. Infinity Pool mezi ně nepatří.

jedinec

jedinec (hodnocení, recenze)

bianci

Marka jsem se na to ptal a viděl to na Sundance online, ke kterému dostal přístup. Takže nejde o trolla. ;-)

na příspěvěk reagoval bianci

bianci

bianci (hodnocení, recenze)

Psychor

Jo to jsem přehlídla, já myslela že to bylo v lednu, a už vidím jak letí ze Zlína až do Utahu na Sundance 😂 Proto nechápu kde to mohl vidět.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

bianci

Na Berlinale, které se koná v únoru? Pokud nejde o trolla, který hodnotí neviděné filmy, tak mohl snímek vidět v Sundance v rámci světové premiéry.

na příspěvěk reagoval bianci

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Je to výborné, asi nejlepší film Brandona Cronenberga. A fakt nechápu, jak tohle mohlo dostat Rko.

na příspěvěk reagoval bianci

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Do pošty mi přichází dotazy, jestli náhodou netuším, zda bude snímek Infinity Pool uveden v českých kinech... Mohu se podělit o situační zprávu. Od záčatku prosince probíhají jednání s distributory, do kterých jsem se tento týden osobně vložil. Jedná se o velmi komplikovaný proces, takže zatím neočekávejte definitivní stanovisko, ale díky mé intervenci se misky vah pomalu začínají překlápět ve prospěch české premiéry. Jakmile bude existovat nějaký konkrétní výstup z jednání, tak ho zde pochopitelně odprezentuji.

na příspěvěk reagoval Smth, Smth

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Trailer! Syn Cronenberga jako režisér? Check. Alexander Skarsgard ? Check. Mia Goth?? Check. a zvrácený, halucinogenní originální námět? Double fucking Check!

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama