Reklama

Reklama

Infinity Pool

  • Kanada Débordement (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

James (Alexander Skarsgård) a Em (Cleopatra Coleman) Fosterovi si užívají all-inclusive dovolenou na pláži na fiktivním ostrově La Tolqa, když smrtelná nehoda odhalí perverzní subkulturu hédonistického turismu, bezohledného násilí a surrealistických hrůz v letovisku. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Cronenberg dostál svému přijmení a opět servíruje další rozdělující, zvláštní, wtf audio-vizuální renesanci, která Possessoru jak by z oka vypadla. Je to stejně vizuálně barvité, stejně prapodivné a vyvolává to stejně smíšené pocity, u kterých ale nevím, zda se mi vlastně film líbil, či ne. Infinity Pool obsahuje opravdu velké množství symbolů, podobenství a indícií, které dávají tušit, že je třeba číst mezi řádky a trochu o filmu přemýšlet, ale zároveň bude pro velkou skupinu diváku těžko stravitelný. Ale bohužel ne proto, že by (jak jsme doufali) nabídl něco extrémistického, syrového či vizuálně dosud nevídaného, naopak zde se bohužel držel tvůrce hodně při zemi a nic zásadního nám nenabídne, ale bohužel těžko stravitelný proto, že jde zkrátka o jistou formu "elevated" hororu, který se dá vyložit mnoha a mnoha způsoby. Zvláštní? Určitě. Dobré? Těžko říct. Ale každopádně mějte oči otevřené a dávejte pozor, protože tohle je pravděpodobně film, který je třeba vidět vícekrát a zachytit každý detail a teorii, kterou nám Cronenberg předhodí. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší , nejdebilnější, nejdementnější , nejnudnější, nejtrapnější film , který jsem v životě viděl.  Měl jsem to vypnout hned po úvodních titulcích , když byla tma a vyjkládali si v posteli, pak dementně otáčející se kamera a já debil koukal až do konce co j eto za ptákovinu a co se z toho vyklube. NIC! Jen naprostá ztráta času a nervy, na jakou ptákovinu se to dívám místo nějakého dobrého filmu. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Halucinogénne sosanie dudlákov mohlo byť kľudne aj vynechané a bol by z toho lepší film. Pretože nápaditý je rozhodne. Vizuálne presvedčivé a esteticky pôsobivé až do tej miery, kým vám náhodná známa nevyhoní, keď práve štíte pri strome, čo je tiež zaujímavý scenáristický, až do istej miery nechutný nápad. ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Ano, je to v podstatě Bílý Lotus trochu zvrhlejší verze, ale ne o moc. Plus ten geniálně zapracovaný prvek scifi z toho dělá naprosto nejpovednější epizodu Black Mirror! Oh, wait! *** A ne, není to horor, ani body horor, je to chytře promyšlená a uvnitř bezpečných hranic dobře natočená reflexe, není se čeho bát. *~ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Přivábily mě pohoršený reakce z festivalů nad nechutností (...) a byť v počátku to vypadá na celkem slibný cvičení se znepokojivostí, po chvíli přijde divný dystopický element "zdvojení", laciný psycho efekty a slipknotí masky, (nijak nepomáhá po celý film vyplašený / poslintaný Skarsgård, ani otravná a šeredná Mia Goth), meh... Stupidní pozérský čajík, slátanina. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo predovšetkým v Šibeniku v Chorvátsku. Po dvanástich dňoch natáčania sa produkcia presunula do Budapešti v Maďarsku, kde sa natáčanie skončilo. Postprodukcia prebiehala v kanadskom Toronte a bola dokončená v druhej polovici roku 2022. (Arsenal83)
  • Film pre svoje „niektoré grafické násilie a sexuálny obsah“ dostal obmedzenie, že sa môže premietať len dospelým. Po neúspešnom odvolaní sa s cieľom sprístupniť film mladším divákom sa nakoniec rozhodli film zostrihať. Nezostrihaná verzia tak bola premietaná len na Sundance festivale, zatiaľ čo upravená verzia bola uvedená do kín. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno