Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký erotický thriller o tom, že vševidoucí nemusí být v případě obyvatel jednoho přepychového manhattanského mrakodrapu jen bůh, ale také někdo mnohem konkrétnější a možná nebezpečnější. Někdo v tom domě totiž sedí před řadou monitorů a dívá se. Pozoruje nájemníky kamerami instalovanými po celém domě. A někdo v tom domě vraždí. Nic z toho však netuší nová nájemnice, krásná a osamělá Carly Norrisová, a přestože je nápadně často upozorňována, na to jak moc se podobá své mrtvé předchůdkyni v apartmá, nevěnuje tomu mnoho pozornosti. Mnohem méně než pohlednému sousedovi Zeke Hawkinsovi, s nímž naváže milostný vztah. Dostává se tak přímo do středu nebezpečných událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

castor 

všechny recenze uživatele

Na těch několika erotických scénách jsem v dobách těžké puberty dost ulítával. Dnes vnímám tenhle žánrový kousek jako docela laciný příspěvek na poličku voyeuristů, jehož napětí značně kolísá a nelogičnosti s přibývajícím dějem vyplouvají na povrch. Sharon Stone, která se s neuvěřitelnou elegancí vzdává spodního prádla, si mohla po kombinaci intelektu a sexuální přitažlivosti ze Základního instinktu vybírat. Zvolila žánrově podobný projekt, ve kterém zdánlivě atraktivní bydlení na Manhattanu přináší i sérii smrtelných nehod (mimochodem i samotné natáčení mělo několik karambolů – producent měl srdeční záchvat, při natáčení se zřítil vrtulník, Stone a Baldwin si do oka prý příliš napadli). Snímek dere do vyšších pater schopný tým (třeba kamera legendárního Maďara Vilmose Zsigmonda – dvakrát u Spielberga, Lovec jelenů, Nájemní vrazi), aby mu mohl podrazit nohy slabší scénář. Holt, kdo chce kam.. 55% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ďalší film postavený na tom, že Sharon Stone s niekym súloží. Okrem toho sa tu dlho nedeje nič zaujímavé a človek len čaká, kedy sa konečne niečo diať začne. Čaká, čaká a čaká a odrazu je tu koniec filmu, ktorý nemá ani poriadnu pointu. Jeden krát sa to pozrieť dá, lebo človek nevie ako sa to skončí a nie je to natočené zle, ale druhý krát by som to teda nechcel vidieť. 5/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Něco se děje. Cítím to ve vzduchu. Asi jsi měla několik orgasmů. Asi sis vyšoustala mozek." Tomu říkám ženská intuice. Tu nikdo neoblafne. Oproti tomu chlapa oblafne každá, takže se může maximálně dívat. Ovšem dívat se na Carlu mi nečinilo nejmenší obtíže. Ve vaně, při sexu i ve fantaziích. Jak já jsem si to s ní užil. Co na tom, že se v tom prokletým domě někdo díval, někdo vraždil a možná to byla stejná osoba. Možná nebyla. A bylo mi to jedno. Tady šlo o nádhernou Carlu a na tý jsem ani při podrobným ohledání nenašel nejmenší chybu. ()

Wolvie 

všechny recenze uživatele

Hodně laciná nápodoba Základního instinktu a nejpádnější důkaz faktu,že Sharon Stone se ze stínu své nejslavnější role nikdy nedokázala dostat.Slaboučká zápletka,nenápaditá režie.Jediný,kdo film zachraňuje od naprosté katastrofy,je jakž takž charismatický William Baldwin.Ale na Douglase nemá ani náhodou. ()

Právnička 

všechny recenze uživatele

Jak poznám, že mě film téměř vůbec nezaujal a že nebyl víc než průměrný? Když se rozhodnu, že ho ohodnotím (asi po dvou měsících po shlédnutí) a už si bez přečtení stručného obsahu nemůžu pořádně vzpomenout o čem byl !!! Takže, někdo se dívá, ale já už se na tenhle thriller opravdu podruhé nepodívám. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní protagonisti sa v skutočnosti nemali veľmi v láske. Sharon Stone dokonca počas natáčania pripomínala, že by radšej prijala ako partnera Baldwinovho staršieho brata Aleca. Nakoniec časť milostných scén natočili herci individuálne s dablérmi. (BlueNeon81)
  • Původní scénář měl konec, ve kterém se ukáže, že vrahem je Zeke (William Baldwin). Tento konec se však publiku na zkušebním promítání nelíbil, a proto musel být narychlo vymyšlen a natočen nový závěr. Scénárista Joe Eszterhas přišel během 3 dnů s pěti různými konci. (Rocky62)

Reklama

Reklama