Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (379)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle hodně bolelo. Internetovou tvorbu Tří Tygrů mám ve velké oblibě, jelikož na poměrně krátké stopáži dokáží vystavět epický situační humor, který v kombinaci se šílenými charaktery vytváří podívanou, jež spolehlivě potrápí Vaše bránice. Avšak to, co funguje na YouTube, bohužel vůbec nefunguje na velkém platně a stopáži atakující dvě hodiny. Scénář je děravý jak řešeto a spoléhá se jen a pouze na plejádu bláznivých postav, pročež je díky tomu celý snímek až zoufale nevtipný. Pokud tedy nejste “hardcore” fanoušky uskupení Tří Tygrů, tak se tomuto filmovému neštěstí snad raději vyhněte. (Netflix) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tři tygři se během covidu vyloupli v zajímavou sebranku, leč jsem nakonec moc jejich skečů neviděl a znal je spíše z talk-shows. Předem jsem byl varován, že od filmu mám čekat ten nejpřízemnější humor a tak se také stalo. Ale celkem mi to sedlo, jen to nebylo hodno celovečerní stopáže a kolem půlky se to docela dost táhlo. Albert byl nejvíc top a měl nejvděčnější roli, Štěpán je vtipnější spíše v civilu, třebas příště. Ps : pobavilo několik zcela šokujících cameí. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tři Tygři tvořili i během pandemie, takže se rychle stali fenoménem. Vtipné skeče si konzumenty najdou lehce a v depresivním období to platí dvojnásob. Vydávat hodinu a půl dlouhou reklamu na losy od Sazky prokládanou šilháním a šišláním za film je však hodně za hranou. Navíc chybí to nejdůležitější. Naprosto absentuje humor a dokonce i ortodoxní fanoušci výrazně ubrali na hodnocení. Jedna za Kalouska s Barošem. ()

Mazarini odpad!

všechny recenze uživatele

Dekuji CSFD za extra moznost hodnoceni : Odpad Film je petriho miska tupeho antitalentniho nehumoru, lidi co se na tom podileli scenaristicky a rezijne, by meli zmenit branzi. Filmari narazili na dno, ktere prorazili a nezastavili se u toho. Co se hercu tyce, stejne jako Stallone a jeho porno kariera, budou to mit uz navzdy jako memento, ktery je snad donuti netocit podobny sracky a nebrat scenare, ktery jim uz navzdy vypali na cele nalepku infantilniho kretena. Never go full retard ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud je v tom nějaký humor, tak pro něj tedy opravdu smysl nemám, jelikož jsem se za celý film nezasmál prakticky ani jednou. Naopak, za celý filmový team jsem se cítil až trapně, že s tímhle vůbec vylezli ven. 0,5* dávám za celkem slušně natočené souboje, jinak je to celé ale opravdu velkolepá sračka. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Když se kluci snaží vyměnit kolo u auta, tak mají rezervu se čtyřmi dírami, ale na autě jsou kola s pěti dírami. (Trumpitko)
  • Ve chvíli, kdy jsou David (Štěpán Kozub) s Milanem (Albert Čuba) zastaveni hlídkou policie, vozidlo policie je vybaveno pro policii neschváleným typem modrých „majáků“. Navíc v průběhu kontroly je zřetelně vidět, že policista ve zbrani nemá zásobník a policistka naopak nemá zbraň s sebou vůbec. (Kam3L)

Reklama

Reklama