Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan Conrad je pozorný manžel krásné Aggie a milující otec osmileté Jessie. Jako psychiatr se specializuje na dospívající mládež a ve svém oboru je uznávanou kapacitou. Jeho život se však otřese v základech, když na žádost kolegy Sachse vyšetří katatonickou osmnáctiletou Elizabeth Burrowsovou, která má za sebou řadu mylných diagnóz a neúspěšných léčebných procedur. Nathanovo vyšetření má definitivně rozhodnout, zda stráví zbytek života v ústavu. Uvědomí si ale, že dívka svůj stav zřejmě jen předstírá. Krátce poté je unesena Jessie. Psychiatrovi zavolá bezohledný únosce a sdělí mu své požadavky. Zabijí jeho dcerku, pokud do dalšího dne nevytáhne z Elizabeth šest čísel, které zná jen ona. Jsou klíčem k tajemství, pro které jsou únosci schopni všeho. Dají mu také jasně najevo, že ví o každém jeho kroku a dozvědí se o všem, co řekne nebo podnikne… (TV Nova)

(více)

Recenze (203)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller. Ano, taky si myslím, že role psychiatra Nathana Conrada byla napsána Douglasovi na tělo. Z dalších herců mě zaujala víc akorát Brittany Murphy. Inteligentní scénář a slušné tempo baví diváka až do konce; bohužel docela slabého a klišovitého. Nebýt toho závěru, možná bych hodnotil i plným počtem. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tenhle napínavý kousek má několik předností, atmosféra je hutná a diváka udržuje v napětí, herecký ansámbl parádní, pánové Michael Douglas a Sean Bean to rozehráli fantasticky, dámy jsou krásné a obě dívky - Brittany Murphyová a Skye McCole Bartusiaková - úžasné a strhující.. Bohužel mi nesedlo posledních cca 20 minut, tedy ode mne slušné čtyři hvězdy.. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Klasika. V tomto žánru a stylu jde v podstatě jen o to, co umí taťouch (aby mohl dítě zachránit), jak inteligentní a charismatický je záporák (aby nás bavil) a jak dobře to je natočené, aby se na to dalo koukat. Variace na toto téma tedy mnohokrát viděno, takže zde není až tak moc co komentovat. Co se týká zpracování - takový průměr. Nic extra, ale ani slabé. Pěkně to utíká, nenudí to, je tam pár zajímavých momentů a celkově to má celkem spád. Co tomu chybí je větší napětí a trošku větší psychologická propracovanost odhalování "tajemství". Prostě a jednoduše takový průměr, který nenadchne, ale neublíží. Svůj účel rozhodně splní. Howgh! ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Sean Bean v roli padoucha. Zemře-li postava Seana Beana, hraje-li padoucha? A proč jde Sean Bean po krku pubertální holčičky? Proč mu jde o nějaká čísla a hraje v tom roli Sazka - Sportka? Závěr mi nepřipadal klišovitý. Mně se smrt krutá a strašlivá, navíc symbolická ve vztahu k padouchovi a tomu, jak zabil oběť od jejíhož skonu se odvíjí trauma její (oběti, byť to byl otec) dcery,  líbila moc. Jen u toho pohřbeno skončilo to, oč padouchovi šlo, což je škoda, kdyby ne jiná, tak materiální. Přičemž měl-li onen zavražděný otec lup padouchů, nebyl sám tak trochu hajzl? Uniklo mi, jak k tomu přišel. Úplný zavěr je utopie. Zamotáte-li se do situace, kde je několik mrtvych, postřelený policista, sám jste zraněný, únosce vyšetřované osoby a zloděj (navzdory okolnostem, že zkrátka musel přeci jen Douglas ten člun ukradl),  policie vás začne okamžitě vyslýchat a ne, že by vám dala čaj a doprovod k cestě domů. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, ale s Douglasom sme videli spústu lepších. Brittany tu ukázala svoj talent a výnimočnú vizáž, škoda, že všetko tak skoro zhaslo. Sean Bean veľmi dobrý záporák, ale rola sympaťákov mu ide viac. Asi mu proste chýbal na tvári porast. Film negraduje, naopak, začne dobre a ku koncu stráca dych. Možno práve preto o ňom dnes už málokto povie slovo, čím sa splnil aspoň titul filmu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

03.08.2012

Jason Statham versus James Franco? To je podivuhodná kombinace, přesto s ní počítejte. Už v září začne v New Orleansu natáčení drsné akční střílečky Homefront. Film vzniká podle románu vietnamského… (více)

Reklama

Reklama