Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan Conrad je pozorný manžel krásné Aggie a milující otec osmileté Jessie. Jako psychiatr se specializuje na dospívající mládež a ve svém oboru je uznávanou kapacitou. Jeho život se však otřese v základech, když na žádost kolegy Sachse vyšetří katatonickou osmnáctiletou Elizabeth Burrowsovou, která má za sebou řadu mylných diagnóz a neúspěšných léčebných procedur. Nathanovo vyšetření má definitivně rozhodnout, zda stráví zbytek života v ústavu. Uvědomí si ale, že dívka svůj stav zřejmě jen předstírá. Krátce poté je unesena Jessie. Psychiatrovi zavolá bezohledný únosce a sdělí mu své požadavky. Zabijí jeho dcerku, pokud do dalšího dne nevytáhne z Elizabeth šest čísel, které zná jen ona. Jsou klíčem k tajemství, pro které jsou únosci schopni všeho. Dají mu také jasně najevo, že ví o každém jeho kroku a dozvědí se o všem, co řekne nebo podnikne… (TV Nova)

(více)

Recenze (203)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, kteýr měl grandiozní finále bohužel v polovině filmu. To napětí, ta jednoduchost, akčnost a prostě všechno se to sešlo ve scéně, kdy se role obrací a Michael Douglas získává oproti únoscům aspoň nějaké výhody. Potom už film spěje k dost čitelnému konci, který je příšerně přeplácaný a dělá celému filmu hodně velkou ostudu. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

I po přelomu století Michael stále pálí vostrejma a i dál jde solidně ve šlépějích jeho nezapomenutelných devadesátkových trháků! Mám pocit, že když se namočí právě tenhle kolík do bijáku s označením thriller, je to záruka kvality! Zde i navíc topka strana proti němu v podání Seana Beana, kterej se pro role parchantů narodil. Je to napínavý, je to skládačka se střípky, je to o pozornosti diváka, nicméně rozluštění je parádní! Mimochodem závěrečná smrt byla do budoucna velice inspirativní... 80% ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Klasický film o únosu dítěte z důvodu zrealizování nějakého úkolu. Bylo dost zajímavé, že v době, kdy jde o život dcery a čas neúprosně utíká, zachoval si Michael Douglas až překvapivě chladnou hlavu. Scény v ústavu mi (nevím proč) svou atmosférou připomínaly "Gothiku", celkově mi film připomínal "Firewall". I když tyto filmy byly natočeny později, viděl jsem je dřív. Celkově tento film nebyl špatný, významněji na mě ale nezapůsobil. PS: Totálně mě štvala policistka v podání J. Esposito, která zcela nepokrytě předváděla reklamu na ženskou emancipaci. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $55,001,642Tržby Celosvetovo $100,020,092 ║ dosť slušne zvládnutý thriller, ktorý sa postupne vykresľuje, pretvára, prekvapuje, až na ten troška obohraný "klasický" záver kde všetci zlý padnú k zemi, má to napätie a dobre tu funguje aj herecké obsadenie /70%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Obľúbený modrý trilerový filter, charakteristický pre 90te roky. Nikam nevedúca zápletka, ktorá ničím neprekvapí, iba ide vo vyjazdených koľajách otravných trilerových klišé. Takže z toho mi vychádza jediné výraznejšie plus, a to sú samozrejme áčkoví herci, ktorí hrajú v domnienke, že im režisér pripravil na konci nejaké prekvapenie, ktoré nemali v scenári. Nepripraví. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

03.08.2012

Jason Statham versus James Franco? To je podivuhodná kombinace, přesto s ní počítejte. Už v září začne v New Orleansu natáčení drsné akční střílečky Homefront. Film vzniká podle románu vietnamského… (více)

Reklama

Reklama