Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Recenze (69)

mira007 

všechny recenze uživatele

Masterchefovská trojka Forejt, Kašpárek, Punčochář v rozverné roadmovie reality show, kdy co díl, to souboj kuchařů na téma lokální kuchyně. Herecké výkony naprosto příšerné až na level mezi trapností a guilty plesure. Reklama na hezké Česko tak, jak je to teď populární snad ve všech seriálech, ale já musím ocenit, že to jídlo bylo extratřídní a nakonec ta kombinace cestopisu a gastropořadu nebyl úplně špatný a motivovalo mne to dokonce k jednomu výletu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z těch tří uznávám nejvíc Radka Kašpárka, kterého si coby kuchaře vážím. Punčochář taky není špatný, ale to třetí potetované individuum nemusím vůbec. Nejde ani tak o jeho máničkovský vzhled, ale jednou v životě jsem navštívil jeho restauraci a již nikdy více. Navíc tam byl i osobně a choval se přesně tak, jak jsem čekal, jako totální p…a to na nějakou tu kačku nehledím. Kvalita samotného pořadu nic moc, některé vtípky dobré jiné dost suché – ale některé pokrmy mě vážně inspirovali a sbíhaly se mi i sliny… ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná a originálně pojatá kombinace road cookig show se skvělou ústřední trojicí. První řadu jsem sledoval vcelku pravidelně a mohu říct, že prvních pár dílů bylo fakt dobrých. Postupem času mi přišlo, že dochází nápady a že se tak trochu vaří z vody. Druhou řadu jsem již nesledoval, přesto za těch několik prvních dílů dám slušné 3 hvězdy. ()

Mamutol odpad!

všechny recenze uživatele

Tři pseudotýpci se tam objímají a dávají si pusinky jako komunisti za totáče. Fujky, fujky tohle nechci ... Když ty tři pseudotýpky necháte jeden den o hladu a ráno jim umícháte vajíčka a k tomu čerstvý chleba s máslem, tak se z toho poserou blahem. Ale pořád budou mudrovat, poučovat národ, zkoumat na miligramy muškátový oříšek v jídle nebo správně nakrájenou mrkev, až jsou trapní ... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Porota z Masterchefa ve složení Kašpárek, Punčochář a Forejt mě při sledování soutěže baví, takže jsem byl docela zvědav na to, jak bude vypadat nový produkt, který se vysílal po hlavní soutěži.    A myslím, že se to docela vydařilo. Podaří se ukázat neznámá místa a představit zajímavé lidi. Hlavní trojice mezi sebou soutěží o nejlepšího kuchaře a vždy přichází se zajímavými jídly. Funguje jim to, protože je na nich vidět, že je to baví a že jsou to dobří kamarádi. Chvílemi to působí strojeně a vtipy nefungují úplně pokaždé, ale jinak je to vcelku příjemný dovětek k Masterchefovi. Nedovedu si ale úplně představit, že by to dokázalo fungovat samostatně. Druhá série funguje stejně jako první - dobrý doplněk k Masterchefovi. Tentokrát je tam více hostů, protože polovinu dílů chybí Radek Kašpárek, ale myslím, že jeho náhrazení jsou dostatečně zajímavá. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ve 3. sérii chyběl Radek Kašpárek, který chtěl věnovat více času své rodině a také v době natáčení série otevíral novou restauraci. (DominatorCZ)
  • Pořad sponzoruje automobilka Renault. (machonza)

Reklama

Reklama