Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavnou postavou filmu je obyčajná stredoškoláčka Katlin Palmerstonová. Rada chodí nakupovať, vyjde si von s priateľmi a tak ako každé mladé dievča aj ona má svoje malé tajomstvo. So svojimi rodičmi žije v luxusnom dome na predmestí Toronta a nemôže sa sťažovať, že by jej niečo chýbalo. Napriek tomu chcela a vyskúšala niečo čo sa jej vymklo spod kontroly. Prepadla závislosti na hazarde a postupom času sa začínajú komplikácie. Dlhy má všade kde sa pohne a tak sa uchýli k tomu najhoršiemu, krádeži, klamstvu a podvedeniu celej svojej rodiny... (2-Xtreme)

(více)

Recenze (24)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet CAD 3milióny║ Elisha ty baba jedna nepodarená! silná gamblerská téma v šikovnej réžii a Elisha si strihla výbornú úlohu /70%/ ()

emma53 

všechny recenze uživatele

S Elishou jsem toho moc neviděla, ale její dnešní role Katlin byla zahraná skvostně a naprosto věrohodně. Škoda, že se jí dostává poměrně málo prostoru v tom obrovském množství jiných hereček. Její zatloukaní a postupný propad gamblerství je výborně vystavěný a konec byl jak sám život. Přesně tak, jak je tam i řečeno : Chytrý ještě neznamená být moudrý. Já tenhle film budu velmi ráda doporučovat, protože ani ten zoubek času od natočení Lucky Girl neztrácí na kvalitě a na aktuálnosti už vůbec ne, spíš naopak. John Fawcett u mě zabodoval se seriálem Orphan Black a tohle je další bodík k dobru. Výborný Johne ! P.S. A mamině Elishy jsem se na konci vůbec nedivila, asi bych také znovu vystoupila z auta a vrátila se do toho domu se stejným úmyslem. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Hlavní atrakce filmu, Elisha Cuthbert, zde neukazuje jen svou krásnou tvářičku, naopak film se chová, jakoby ji vůbec neměla a místo toho svým zapálením pro roli předvadí více než sympatický výkon. Lucky Girl, drama z ulice, zpracovává problematiku gamglingu dost věrohodně, svižně plyne kupředu, v žádné fázi nenudí a když je třeba, tak cukavá, ruční kamera dokáže pár momentů značně zdramatizovat. Ovšem na druhou stranu nízké ambice TV filmu jsou zde znát - nekreativní scénář kromě hlavní dějové linie nenabízí prakticky nic jiného, v zájmu rychlého odsýpání je trochu povrchní a lineární, ale aspoň mě osobně potěšil závěr, který se docela vymyká zajetým předpokadům... 7/10 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené a hlavně uvěřitelné drama o středoškolačce, která propadne hazardu všeho druhu a to natolik, že jí dluhy nabyté ze sportovních sázek, karet i běhání po casinech v sedmnácti málem zruinují, ale zcela jistě ovlivní, celou budoucnost. Elisha je při své roztomilosti herecky výborná, ale prim tu hrají jednotlivé situace, kdy se místo odrazu ode dna padá ještě k hlubšímu dnu, což i mě málem způsobilo dnu, tepová frekvence mi hlavně v druhé polovině filmu poskakovala víc jak při dopoledním Hiitku. Sázím na silnou čtyřku, pro mě byla volba tohohle filmu jasná výhra. 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj napriek výraznému televíznemu "nádychu" ide o podarený snímok. Hlavná hrdinka sa tu postupne prepadá do pekelnej špirály hazardu, z ktorého už takmer nie je úniku. Tu treba mať naozaj pevnú vôľu aby človek niečo také dokázal. Nájde v sebe aj Katlin to odhodlanie so všetkým skoncovať?..... Jednotlivé desivé stupne závislosti na hazardu od nenápadných začiatkov (stávkovanie na zápasy) až po ťažký hazard (kasíno, BJ, poker....) sú v snímku veľmi pútavo spracované a často aj napínavé, človeka až napadne, že ako dobre že nie je v takých kakačkách ako hlavná hrdinka. Škoda len toho záveru, ja by som išiel až do trpkého konca, film by možno získal ešte lepší dramatický náboj. 70/100 ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré na TV Film. Elisha zahrala rolu ktorú som od nej nikdy nečakal, predsa len tu ešte nebola tak známa a asi si ešte neuvedomovala čo je zač :) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pohled na hazard a jeho závislost, očima dospívající dívky. Cuthbert role překvapivě sedí a hlavně díky ní, je tahle TV podívaná velice slušná, i když nijak nepřekvapí, ani nestrhne. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Dramatická lahůdka, která těží hlavně z atraktivity námětu a z dechberoucího hereckého výkonu Elishy Cuthbert, která už od prvních minut rozjíždí one-woman show, která končí v podstatě až závěrečnými titulky. Lucky Girl je velmi zdařilá studie o závislosti na hazardu, o vrtkavosti štěstí a o onom pověstném rozjetém vlaku, ze kterého se dost obtížně vystupuje. Celkově tedy moc příjemné překvapení a jeden z nejlepších filmů Elishy. 85% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektně předložené téma týkající se gamblingu a to především díky roli Elishy Cuthbert, která svou roli ztvárnila na jedničku. Líbí se mi konec, který nekončí tak, jako většina amerických klišé filmů. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako povedala Katlin "luck is bullshit". Zaujímavý film o patologickej gamblerke, ktorá nikdy nevie kedy je dosť. Ak sa jej darí a má veľa - chce mať ešte viac, no a keď sa jej nedarí a prehráva - vtedy sa snaží získať všetko späť. Je to smutné, že takýto príbeh sa dennodenne odohráva všade vo svete a chronický gambleri dokážu prehrať všetko, úplne všetko, ešte aj to čo nie je ani ich. Námet perfektný, spracovanie tak trochu priemerné, ale príbeh bol naozaj pútavý a pekne kolísavý - presne tak ako to býva aj pri hazarde (raz sa darí a inokedy nie). Elisha ešte ako 18-ročná teenegerka zahrala celkom obstojne, aj keď pri svojich ďalších filmoch ukázala, že má oveľa na viac. Čo dodať? Snáď len to, že hazard je svinstvo, a kto nevie kedy prestať, nech radšej ani nezačína... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Film je stejně naivní jako jeho hlavní hrdinka. A to že jí je Elisha Cuthbert nic na faktu, že se jedná o snímek nudný nemění. Sama celou stopáž neuhraje a jedinou polehčující okolností jí je, že se jedná pouze o televizní inscenaci, určenou na nedělní odpoledne k siestě. Z podobného ranku doporučím raději atmosférický Případ Mohowny s opravdovým Panem hercem. 40 % ()

Ploutev 

všechny recenze uživatele

Ano na TV Film velice dobré. Pro mě 70procent. 4* dávám pro to, že cítím jakousi malinkou dějovou linii s mou zálibou v hernich automatech :D . ()

Ondis 

všechny recenze uživatele

Chudák mladá holčina. Chtěla si jen nevinně přivydělat pár babek na cestu do Evropy, ale místo toho se dostala k nesnesitelné vášni v podobě gamblingu a kasína. A jak to bývá, peníze nepřicházejí, její život se stává jedna velká beznaděj- dluhy. Hodně zajímavé, ještě víc poučné...pro mě, příležitostného hráče rulety:-) ()

Olczyk 

všechny recenze uživatele

Opdavdu skvěle udělaný film a snad napomůže napravit co nejvíce ztracených duší, které propadly hazardu. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Kdyby ve filmu nehrála Elisha Cuthbert, tak o něm asi ani nebudu vědět. Což by bylo i škoda. Tohle dílko, které znázorňuje krutost i krásu hazardu se opravdu povedlo. Má to spád, lehce tajuplný náboj a děj, který znázorňuje surovost světa. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

No nic světoborného teda, zdejší hodnocení je těžce nadnesené. Stokrát omýlané a obyčejné téma pouze s novým kabátem, a to ženského podání. Úplně obyčejný film o gamblingu, který má úplně obyčejný konec. Nic, co by film dostávalo z průměrnosti. Na místě je taky otázka, proč se to jmenuje Lucky Girl - poměrně nepochopitelné. ()

glide4ever 

všechny recenze uživatele

Film jsem si sehnal hned po shlédnutí "Sexbomby od vedle". V tom filmu se do ní musí zamilovat snad každý ;-) V "Lucky Girl" sice není tak sexy, ale to vůbec nevadí, protože je to skvěle napsaný film a Elisha umí. 80% ()

Reklama

Reklama