Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Komédia by to bola dobrá, ale chýba tomu spád. Kohák kde tu strihne hlášku, ale celý príbeh na mňa pôsobí ako muzikálový zostrih bez pesničiek. Eva Salvatore Burešová má síce na Prime úlohu vábničky, ale zdá sa, že skôr ako sa naplní jej herecký vrast nastane hlboký skok do brakov a zabudnutia. Škoda. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně příšerný a zbytečný film, který ale zachraňují skvělí herci a spousta celkem povedených ftipů... Film, ve kterém každý zahýbá každému (a Eva vypadá ještě líp než v ZOO), film ve kterém Jakub Kohák hraje asi nějakou parodii na Jaromíra Jágra (ale naprosto nepovedenou), a film, ve kterém je jediným autem KIA (ta má myslím na víc)...Ale jo, občas jsem se zasmál, ušetřím to odpadu...20% ()

Reklama

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Tak jo, tohle fakt nebylo dobré dobré.  Opravdu po mně Petr Zahárdka se Zitou Marinovovou zcela vážně chtějí, abych uvěřila tomu, že Jakub Kohák je profesionální tenista, veliká celebrita, po které ženy šílí??? Ne, to byl pokus o vtip, jinak to není možné. Že to byl kretén, ok, to být evidentně měl, ale vážně míněná hvězda? A skutečně existují tak hloupé kozy jakou hrála Eva Burešová? Ještěže tam byli Veronika Freimanová s Jiřím Lábusem, Aneta Krejčíková a Jaromír Nosek. Jinak bych se na to určitě nevydržela dívat do konce. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Veľmi, ale veľmi zlý vtip. Kohák vtip, Burešová vtip, ale presne ten typ hlúpeho nepodareného vtipu, po vyrieknutí ktorého každý pozerá do zeme a nastane trápne ticho.⚪Scenár snáď ani nedáva zmysel, rovnako ako väčšina dialógov, ak je toto film žánru komédie a romantiky, tak sme ako cz/sk kinematografia na úplnom dne.⚪ ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to o velkej kus horší. Ale v kategorii počinů pana Zahrádky je to asi spíš to lepší. Nebudu tomu dávat odpad, když třeba každej poslední Willisův film je o kus horší. Obsazení není nic světobornýho, což hlavně v případě Jirky lábuse znamená, že jeho roli by zahrál kdekdo. Byli tam asi tři vtipné scény, a i když už zejtra po snídani nebudu vědět, co jsem viděl, tak flusat na to úplně nebudu. 40%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Jaromír Nosek, který v komedii ztvárnil jednu z vedlejších rolí, musel pokaždé dorazit o několik hodin dříve, protože mu maskérky a kostymérky na hlavu naplétaly umělé dredy. (rakovnik)
  • Přestože natáčení filmu mělo původně odstartovat už na podzim roku 2020, tři dny před začátkem bylo zrušeno kvůli narůstající vlně pandemie covid-19. První klapka tak padla nakonec až o rok později. (rakovnik)
  • Většina natáčení se odehrála pod horou Říp ve městečku Roudnice nad Labem. (rakovnik)

Reklama

Reklama