Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel Stoneová (Gal Gadot) je nezkušená technička v elitní jednotce MI6, kterou vede hlavní agent Parker (Jamie Dornan). Její tým MI6 však netuší, že Stoneová ve skutečnosti pracuje pro Chartu – tajnou mírovou organizaci, utajenou i před ostatními špiony, která využívá špičkové technologie k neutralizaci globálních hrozeb. Rachel byla vycvičena jako dokonalá profesionálka, fenomenální agentka v terénu, která se drží mise, sleduje informace a nikomu nevěří. Když rutinní misi zmaří záhadná hackerka Keya Dhawan (Alia Bhatt), Racheliny dva životy se střetnou. Zatímco se žene za ochranou Charty a snaží se překonat nepřízeň osudu, zjistí, že lidský přístup může být její největší předností. (Netflix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (207)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Myslím že každého z fleku napadne dosť filmov čo si Netflix opäť berie za inšpiráciu, takže menovať netreba. Prvých 50 minút ale nie je úplne zlých. Zápletka s tajnou agentkou ktorá sa musí tváriť ako ,,začiatočník'' bola svojim spôsobom chytľavá, no potom všetko sklzne do rutinnej akčnej rýchlokvasky. Gal Gatot je pekná, ale herecky neočarí. Sci-fi vychytávky okolo umelej inteligencie nie sú fresh a akcia je škaredá. Motivácie nefungujú, zvraty sú (hlavne ku koncu) obohraté a vadila mi aj prehajpovaná hudba. Existujú horšie kúsky medzi špionážnymi filmami s väčším rozpočtom, no sledovať rovnakú scenáristickú vatu už po toľkých rokoch nezabaví. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zložitý dej, ale klišoidný scenár, veľa akcie, ktorá však zo stoličky vôbec nedvíha. Je to už na zívačku, že 50 kilová dcéra rabína zloží hlúpych až zaostalých 150 kilových mužov, ale nie jedného, rovno vždy desiatich. Pritom Gadot má charizmu len na kukanie ako na pekný obraz, ale ako herečka to je už skoro ako scény z Monty Pythona. Film plný agendy s obvyklými netflixovskými prvkami čierny šéf, zlí bieli mužskí heteráci a silné, nezávislé, nadpriemerne inteligentné a rasovo vyrovnané ženy. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to ďalším obrovským trhákom Netflixu, ktorý sa tak zúfalo snaží spustiť franšízu, ktorá jednoducho nerozumie tomu, ako by tieto filmy mali fungovať. Bolo to dosť rozhorčujúce. Film má slušné obsadenie a akčné sekvencie ujdu, ale k tomu má taký hrozný, nudný spletitý scenár plný klišé a totálneho nedostatku uveriteľných postáv. 4/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Netflix si pro svoje akčňáky nastavil laťku (jejiž výška je minimálně diskutabilní) a Heart of Stone je dalším přirůstkem do sbírky, který evidentně nehodlá nijak vybočovat. Osobně bych tenhle kousek zařadil někam mezi Gray mana a Red Notice. Hloupé, průhledné a neoriginální jsou všechny tyhle filmy zhruba stejně, jen ta míra zábavnosti dost kolísá. V tomhle případě jsem se celkem bavil cca do poloviny. Pak se opět začala projevovat přepálená stopáž a druhá půlka už byla docela nuda. Upřímně nemám nic proti podobným polobéčkovým digi akčňákům ale doufám že Netflixu časem dojde, že pro podobné jednohubky jsou víc jak dvě hodiny extrémně moc a že krácení o dobrou půl hodinku by bylo pro dobro všech…55% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Docela jsem se na to těšil, průměrné hodnocení mě nechalo ledově klidným, ostatně jako vždy, jenže se v tom nakonec docela shoduji. Úvod před titulky nebyl špatný, akčně to moc výrazné pro mě nebylo, ale budiž. Poté mě to začalo bavit docela hodně. At už zápletkou, postavami, a i tou slušnou akcí. Jenže po druhé půli snímku tomu nějak rychle docházel dech, zejména ve finále, kdy jsem už opravdu nudil. Ta akce byla vizuálem dobře natočená, CGI mi nevadí, ale necítil jsem v těch akčních sekvencích žádný náboj, a to už vůbec ve finálním souboji. Docela je to škoda, potenciál byl mnohem vyšší. Prostě další projekt na zakázku, bez snahy najít kompetentního režiséra. Ale víc to shazovat nebudu, své klady to mělo, jen to bylo moc dlouhé a akcí diletantské. Gal Gadot byla ale dobrá – ta se snažila snad nejvíc z celého filmu, takže asi tak. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v južnom Tirolsku, Londýne, Reykjavíku a Lisabone. Natáčalo sa viac ako 5 mesiacov - od 26. januára do 28. júla 2022. (Arsenal83)
  • Na pozici executive producer najdeme mmj. také Grega Rucku, komiksového autora sólové Wonder Woman. (NinadeL)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

11.08.2023

Herečky Gal Gadot (Wonder Woman, Rychle a zběsile 5) byl v posledních dnech plný internet, což je dáno zejména tím, že má tento víkend na Netflixu premiéru její nový špionážní snímek Heart of Stone … (více)

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Reklama

Reklama