Reklama

Reklama

Trávníkář

  • Česko Sekač trávy (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Obyčejný muž se promění v génia. Do života slabomyslného Joba zasáhne Pierce Brosnan jako doktor Angelo, který na tomto retardovaném zahradníkovi provádí své experimenty. Ve své laboratoři se mu snaží zvýšit inteligenci pomocí speciálních počítačových her a drog ovlivňujících mozek. Jenže Angelo dá Jobovi omylem sérum zvyšující agresivitu. Prostoduchý tvor se tak mění v děsivého anděla zkázy a tento výlet do virtuální relaity znenadání nabírá nebezpečný směr... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Pokud chci hodnotit tenhle film, musím se ponořit zpátky do roku v kterém byl film "in", jinak bych filmu hodně ubral. Na danou dobu jsem byl doslova uchvácen z triků a děje, dnes bych byl asi zklamán. Nejde jen o triky ale o cítění filmu a o dobu, kdy se u nás nepřetržitě smažil Rambo a Rocky a najednou toto. Líbilo se mi to moc až na můj vkus hodně zdlouhavý příběh. 3 a půl hvězdy. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Na 92. rok je to trocha sklamanie. A to nielen z hľadiska lacných efektov, ale aj kvôli priemerným hercom, nevyváženej zápletke, logike konaní postáv a slabšej atmosfére. Ak by tvorcovia išli skôr do rodinného žánru, mohlo to dopadnúť lepšie, ale ako akčný sci-fi triler to nemá grády, ani na začiatku, ani na konci. Aspoň že akcie je tu dosť a autori sa celkom pohrali s nejakými tými hi-tech hračičkami. Inak priemer ako vyšitý. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov, ktorému som v čase keď sa objavil ako novinka v našich končinách neprišiel na chuť. Pochopiteľne to bolo aj vekom, ale film ma ani teraz z odstupom času neoslovil tak aby som mu dal druhú šancu. Možno raz tento názor zmením, ale nateraz v rámci spomienok 2 hviezdičky, nakoľko Job mi nebol vôbec sympatický. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek se musí vnímat v souvislosti s dobou, kdy vznikal a kdy byly digitální triky skutečně na svém počátku. Jejich použití v této podobě mohlo být tenkrát převratné, ale dneska jednoduše vyznívá směšně. Ale ten příběh je tak pěkně béčkový a podávaný jako vážný, že se buď budete smát, anebo brečet. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu hodně zajímavej snímek, některé prvky jsou samozřejmě "blbosti", ale jinak i dnes vcelku dobrá podívaná. Velmi dobře ztvárněnej "vzrůst" Joba a dobré vedlejší postavy (maník u pumpy se šátkem a brejlema). Dobře ztvárněná hudba. Ve finalé - nadprůměr, ať si kdo chce, říká co chce :) Jen škoda, že tomuto filmu částečně škodí jeho pokračování, ktere je na opravdu katastrofální úrovni. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Stephen King zažaloval výrobce filmu a požadoval, aby bylo jeho jméno odstraněno z titulků. Jediné, co má film a jeho povídka společné, je fráze, ve které policista říká, že chybějící kus mrtvoly je v ptačí vaničce. (hladass)
  • Dálkově ovládaná sekačka na trávu byla vyrobena speciálně pro tento film. (hladass)
  • Vytvořit osm minut počítačem vygenerovaných triků, které byly ve filmu použity, zabralo sedmi lidem osm měsíců a stálo to 500 000 amerických dolarů. (hladass)

Reklama

Reklama