Reklama

Reklama

Accident Man 2: Zabijákova dovolená

  • Velká Británie Accident Man 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mike Fallon (Scott Adkins) je zpět a tentokrát musí porazit největší světové vrahy, ochránit nevděčného syna mafiánského bosse, zachránit život jeho jedinému příteli a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Jsem docela v šoku! Accident man z r. 2018 se pro mě stal naprostou béčkovou srdcovkou! V tom filmu bylo zkombinováno vše možné viz perfektně natočené bitky, skvěle zmáknutý černý humor, celková nadlehčenost, příběh, výborný Adkins – prostě lahoda. A tohle pokračování po 4 letech? No, je vidět, že změna režisérské stoličky na tom má asi zásadní podíl. Jako sorry, ale aby v 90% filmu bylo tolik trapného humoru a to především tolik ujetých scének i při dlouhých bitkách, které za to ani moc nestály? Nejhorší na tom asi byly ty efekty při různém zabití viz scénka, kdy Adkins jedné ženské propíchne něčím lebku čímž jí vyrazí oko a obřím gejzírem krve pokropí jednoho idiota? No, hrůza jak dnešní béčka můžou vůbec klesnout. Jako já sem tam mám rád ujeté filmy, ale musí to mít nějakou úroveň. Tohle si fakt Scott nezaslouží … Kamera je v soubojích vcelku dobře nasnímaná, bojové chvaty jsou sice přehledné, ale postrádají nějakou údernost. A nejde mi ani o to, že když souboje trvají docela dlouho, tak, že je to nereálné a tak, ale prostě mě to začalo po 2 minutách nudit – myslím tím jednotlivé fighty. Jako poslední bitka byla docela dobrá, ale celé to podkopává ta hnusně humorná stránka snímku. Třeba s tím klaunem. Jako tohle je vyloženě parodie jak vyšitá. Takhle trapně jsem se tedy dlouho necítil. Dávám tomu 10% a nejslabší možnou 1* z milosti kvůli Scottovi a přehledné kameře (nikoliv tím myšleno dobrým soubojům). O příběhu tu už vůbec není řeč, ale to bych neřešil. Budu se snažit na tuhle sračku zapomenout a hned si v nejbližší době zopáknout první díl, který je úplně někde jinde … ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No… tentokrát se vydal film cestou bez zjevné inspirace a hned od začátku přidal na absurditě a křečovitém humoru. Recykloval si pár postav (což mi radost neudělalo, takže tentokrát za casting mínus). Zhruba v polovině se film stal už celkem otravný (uřvanej retard byl moc). Dokonce i ke konci (kdy se víc rube než žvaní) je snaha nacpat humor i tam rušivá. Ty tři hvězdy jsou tedy s odřenýma ušima. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Adkins je zpět v béčkovém tarantinovském hávu. První díl mám hodně rád a druhý díl má lehčí nedostatky, ale pořád jde o velmi zábavné akční béčko řízlé černým humorem, které na mě platí. Scott Adkins bude mít tentokrát za úkol porazit slavné světové vrahy, do toho ochraňovat nevděčného syna mafiánského bosse a zachránit život svému jedinému příteli. Toť k ději, o ten tu stejně moc nejde, ale i tak na poměry béčkových filmů je dostatečně poutavý a točí se kolem fajn témat. Líbilo se mi, že Adkins má doma najatou číňanku, která ma za úkol ho vždy nečekaně doma přepadnout, aby nevyšel ze cviku   Je tu zajímavé představení jednotlivých protivníků, má to trochu nádech Tekkenu, každý jeden nepřítel tu má nějaký svůj dějový background a každý vyniká něčím jiným, to mi příjde strašně cool. Gore je tu méně než v jedničce tuším, ale to něco málo dokáže potěšit, přišlo mi , že ubylo i zlomených končetin, ale choreografie je určitě vymazlená. Nejlepší je Klaun a Ninja v závěru- to jsou rozhodně fighty s kultovním potenciálem, které nepostrádaly nic. Musím vychválit i parádní hlášky, ten film skvěle funguje i jako Komedie a několikrát jsem se opravdu smál nahlas. Adkins v téhle sérii objevil svůj skrytý talent vtipu a trousí to tady s pěknou kadencí, což mi přišlo zkrátka fajn. Mám rád tyhle akční béčka a tohle vyniká humorem, stylem i provedením. 75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zachránit blbce, dosat kámoše ze spárů gangu a vyřídit co nejvíc obskurních zabijáků. Občas to zaskřípe, sem tam je to i trochu trapné a efekty jsou naprosto příšerné. Ale sviští to solidním tempem, mydlí se to tu prakticky pořád a nakonec se tu najde i pár povedených hlášek. Navíc rvačka s klaunem, který má na násadě přivázanou prolejvačku, mě prostě bavila. Na jedničku to samozřejmě nemá, protože tohle je vyloženě tupá akčňárna, ale zabavit to dokáže. 60% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jako jednička, tak i na dvojku se kouká samo, je to parádní podívaná, která bohužel nezanechá nějaké hlubší dojmy. Ale to neznemená, že sem si ji neužil, užil a to dost. Ano to neštěstí, které Adkins musí ochraňovat je tedy hrozně napsaná postava, o to asi tvůrcům šlo, aby byl horší než všichni ti zabijáci. A že ti zabíjáci byli světové úrovně, v tomhle směru, každý zabiják měl svoje osobní kouzlo a osobnost, cožj e super, na to že neměli moc prostoru se představit, tak byli suprový. Co mně na filmu docela zarazilo a zamrzelo, že tvůrcům tak nějak utekla pointa filmu a to kdo si najal světové zabijáky a proč si je najal. Ale jinak je to paráda, bitky sou skvělý, Adkinks si to užíval a sem tam nějaká dobře mířená vtipná hláška. Lidl Joker, byl nejlepší. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo iba 22 dní a prebiehalo na Malte. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama