Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Morrison (John Travolta) měl problémy s alkoholem, a tak není divu, že jeho ženě Susan (Teri Polo) povolily nervy a rozvedla se s ním. Žádné sliby a ani silná vazba na dospívajícího syna Dannyho nepomohly. Malý Danny se se situací vyrovnává po svém. Stane se z něho rebel a problémy následují jeden za druhým. Rodinné drama vyvrcholí ve chvíli, kdy se matka znovu vdá za záhadného fešáka Ricka (Vince Vaughn), který požaduje absolutní kontrolu nad vším a nad každým v rodině. Danny zjistí, že jeho otčím je ale pořádný hajzl a vrah... A ten nepotřebuje svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Přiblblý film, který nezachraňuje ani hvězdné herecké obsazení. Malý svědek je bez nadsázky přehlídkou všemožných filmových klišé, díky kterým i ten nejméně chytrý divák bude vědět, co se stane za pár vteřin. Ale na druhou stranu se od filmu s podobným příběhem nedá čekat nic jiného. 30% ()

cab 

všechny recenze uživatele

Frank (John Travolta) udelal v minulosti nekolik chyb a z toho duvodu je rozvedeny, coz ma na jeho syna neblahy vliv. Veci se zacinaji komplikovat, kdyz se jeho byvala zena chce znovu ozenit. Jejim vyvolenym je na prvni pohled sympaticky Rick (nestastna volba v podobe komika Vince Vaughn). Vice detailu neni zapotrebi odkryvat. Velmi prumerny thriller. 40% ()

Reklama

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Malého svědka mám víceméně rád, na rok 01 dobré střihy, kamera super a herci k těm není co moc říct, hráli prostě dobře... Nový manžel že bude "hajzl" se dalo čekat tak to prostě bývá no (buďto to bývá manžel nebo nový manžel a Johny Travolta a zaporak? Pche asi ne no). Je pravdou, že "otcim" mě rozciloval od začátku do konce (Nervy fakt litali nesnáším když se někdo tak chová)..... Po jiných stránkách asi nevím co bych ještě podotkl, příběh šel pozvolna, gradování fungovalo víceméně a myslím že tím že zaporak bych sám eh... Tak to znamená jen že herec to zahrál fakt skvělé a také co čekat od člověka co hrál ve filmu "Psycho" že ano to asi jinak ani nešlo že 😆🤗.. No hodnocení 5 hvězd 90% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek by se dal označit jako normální thriller. Přijde mi, že nijak extra nevybočuje z řady ostatních thrillerů. Ale to stačí na to, aby děj byl zajímavý a vy jste s napětím čekali, jak to dopadne. Takže vlastně je to napínavý film, jehož pozitivem je nepříliš dlouhá stopáž, a tím pádem tam není čas na nějaké zbytečné scény. Prostě děj jede a odvíjí se, a to je velmi pozitivní zjištění. Navíc mě potěšil v menší roli Steve Buscemi, celou dobu jsem si říkal, jestli je to on nebo ne, ale pak jsem zjistil, že ano, a byl jsem velmi příjemně překvapený, protože tohoto herce já můžu. Takže já to vidím na průměr, uděluji tři hvězdičky... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Frank (John Travolta) se po rozvodu těžce vyrovnává s tím, že už nemůže vídat svého syna tak často, jak by on sám, i malý Danny chtěl. Svůj podíl na tom má i nový muž jeho bývalé ženy Rick (Vince Vaughn), záhadný muž, který se před lety ve městě zjevil, aniž by někdo tušil něco o jeho minulosti. Až na Dannyho, který brzy zjistí, co je Rick zač - s jediným problémem, nikdo mu nevěří. Až dokud Frank sám nezjistí celou pravdu ... I přes docela dobré herecké obsazení jde o tuctový thriller, který sice docela zabaví, ale ihned se závěrečnými titulky se vytratí z mysli. Ve filmu není ani jedna část, která by byla něčím výjimečná - snad jen dobře zvládnutou bezmoc malého Dannyho, který sice ví, ale nikdo mu nevěří. Musím ještě pochválit Vince Vaugna - na záporné role v jeho podání nejsem moc zvyklý, a nutno říct že se s ní vypořádal s grácií... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film byl třikrát upraven kvůli sprosté mluvě a násilí a vysloužil si rating PG-13 od MPAA (děti mladší 12 let mají na film doprovázet rodiče). Obsahuje mnoho scén, kde je zřejmě možné vidět i slyšet dabování sprostých slov. Celkem 23 minut filmu bylo editováno v době, kdy byl dokončen finální střih. (orkadimenza)
  • Natáčelo se v Severní Karolíně v USA. (orkadimenza)

Reklama

Reklama