Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (239)

otík 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je opravdu neodolatelná komedie. Sice je totálně praštěná, ale kdo má rád Adama Sandlera, ten dostane poctivou dávku jeho fórků a komických scén. Ale není tu sám, kdo dělá humor. Velkou zásluhu na kvalitě filmu má i John Turturro, jehož pan Plíživý je geniální rolí. A že Sandlerův hrdina nakonec zděděný majetek nezíská? Nevadí, ona i ta praštěná miliarda a nová přítelkyně nejsou k zahození. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni komedie, kterou srazi jen zbytecne dojemnej zaver. Pribeh je docela v pohode, ale o ten tu tak nejde, jde tu o vtipky a tentokrat tu jsou prakticky neustale a vetsinou hodne brutalni. Navic Sandler s priblblym vyrazem a omrzlou nohou je fakt hodne dobrej a i ostatni stoji za pozornost, hlavne uchylnej John Turturro a neskutecne brutalne nalicenej Steve Buscemi. Skoro celou dobu sem se smal, takze primhourim oci za ten zaver a dam plny hodnoceni. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler hraje hodnýho vidláka. A protože se tentokrát se svym, jinak spíš trapnym, komediálnim hereckym projevem krotil, dopadlo to docela dobře. Sandler teda nijak nezáří, ale aspoň neotravuje a nestojí v cestě slušnýmu scénáři. Ten je sice jasně nalinkovanej už od začátku, takže znalej divák ví, jak se bude vztah mezi hlavníma postavama vyvíjet nebo jak to celý skončí, jenomže je tu dost povedenejch vtípků a vcelku normální humor. No, co si budem povidat, hlavně je tu ale Winona Ryder, na kterou se dá příjemně koukat, když se zrovna nic zábavnýho neděje a občas se postará o divákovu bdělost strašidelně se zjevující sluha, čtyři slabší hvězdy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takřka klasická (trochu více do romantiky hozená) Sandlerovka s typickými krátkými výstupy jeho kámošů Buscemiho (jak mu do prdele udělali ty oči?) a Schneidera, které ale všechny (a skoro se mi chce napsat včetně Sandlera) válcuje takřka boží John Turturro. Čekal jsem dojemnou romantiku, dostal jsem typickou Sandlerovku se vším všudy. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediné co mě na Náhodném milionáři napadá hodnotit kladně je Adam Sandler,který hraje jediný docela přirozeně a má jediný vtipný repliky a scény co film obsahují.Winona Ryder je opět šedošedou myškou,Peter Gallagher je dost nevýrazný záporák,ale hlavně jindy naprosto ojedinělý,strhující a výjmečný herecký talent a projev Johna Turtura je zde neuvěřitelným paskvilem.Dějově je celý film nalinkovaný od prvních minut,je to snad nejotřepanější filmová linie vůbec(kterak naivní dobrák k lásce a bohatství přišel a všechny zhýralé zbohatlíky napravil),prostě neoriginalita a šablonovitost kouká na hony dopředu z každé scény.To mi u některých filmů ani tak nevadí,když ovšem mají v tom otřepaném ději alespoň nějaké osvěžující prvky,ovšem ani ty se zde vůbec nevyskytují.Převaha trapných situací převládá nad těmi vtipnými o několik tříd,některé jsou dokonce tak zoufalé,až je to pobuřující,viz záchrana koček při požáru,či závěrečný "srdceryvný" projev,to je fakt už pravá filmová ubohost(ovšem né že by ojedinělá).Mr.Deeds je neoriginální,chvilkami urážející svou trapností,romantická komedie,kde je jak kvalitního vtipu,tak romantiky jak šafránu.Velmi slabé 2*! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)

Reklama

Reklama