Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenze uživatele oldrixs k tomuto seriálu (8)

Bankomat (2023) (S02E01) 

Na tohle jsem se těšil dost dlouho a začíná to hodně dobře ()

Co se stane v Atlantic City (2023) (S02E02) 

Skvělý, hltám to každým douškem a už se nemůžu dočkat dalších epizod ()

Noční symfonie (2023) (S02E04) 

Lehce slabší oproti přechozí epizodě, ale návrat Finleye dost potěšil. ()

Pohřeb (2023) (S02E05) 

Skvělý, několik dobrých zvratů a napětí stoupá... ()

Policajt z New Yorku (2024) (S02E06) 

Moc nedokážu pochopit, proč to místní komentátoři tak negativně hodnotí. Na 5 hvězd to nebylo, ale takový hate? Radost mi udělalo to, že Swan je nejspíš čistý, a ač je je pravda, že honička městem bez účasti policie byla lehce zvláští, ale ne natolik, aby shodila celou epizodu. To, že Langsley z toho vyvázne a nezemře 2 epizody před koncem bylo jasné již předem. Russa je mi moc líto, byl to vážně férovej chlap, co se vždy zachoval správně...Už se nemůžu dočkat posledních 2 epizod. ()

Přes mrtvoly (2024) (S02E07) 

Ufff, finále bude něco... ()

Letec (2024) (S02E08) 

Při některých akcích se opravdu zatajoval dech....Skvělé zakončení, tým speciálnícch vyšetřovatelů mi bude opravdu chybět teď, protože ta chemie mezi nimi opravdu táhla celou sérii. A tyhle otevřené konce mě jako vždy nenechávají klidným, navíc protože do 2. série jsem byl opravdu zažraný. Opravdu dost povedené a čekání na další sérii bude opravdu nekonečné... :) ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama