Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 3

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (505)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO JSTE SAKRA ZAČ?“ ... „TEN, SE KTERÝM JSTE NEPOČÍTAL“... /// Takže Jacka si opět vyhledal problém. Sláva! - chtělo by se zvolat, ale je důvod k nadšení? Tentokrát likviduje chlápky z agentury, ve který všichni choděj ke stejnýmu holiči. Akce je poctivá ruční práce spojená z během a vobčas (zřejmě pro větší napětí) někdo projede plotem. Ústřední duo oplývá inteligencí a chytrej je i (ten hlavní) protivník. Výsledkem není žádnej zázrak, ale koukatelná voddechovka se zbytečně nastaveným (dvoj)rodinným finálem. Očekával jsem akční řežbu… takže zklamání! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2012 napsal Lee Child, neznám. 2.) Netuším, jestli je Tom Cruis rodinnej typ. 3.) Thx za titule „.Bac.“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bohužel dětskej faktor opět zničil co mohl. Jack Reacher byl pro mě chlap, který se objevil odnikud, byl kurevsky dobrej a pak zase zmizel neznámo kam a po něm zbylo hodně mrtvol a příjemná old school vůně. Bohužel tady půlku filmu sleduju jak řeší nějaký tatínskovský záležitosti, vede řeči jak z osudového rodinného dramatu, to už zničilo i McClana, když uprostřed přestřelky řešil se svým synem jestli se o něj staral v dětství nebo ne. Jasně, tady se to nakonci nějak pojalo, ale to nic nezměnilo na faktu, že pokud film opouští akci je neskutečně táhlej a nudnej. Pokud jde o to nej, tedy o akční složky, ty jsou hodně dobrý. Edward není tak referovaný jméno v oblasti akčních filmů, ale ten chlap fakt válí, závěrečná náháněčka je hodně adrenalinová, jen zamrzí zminimalizovaný čas pro záverečný fight padouch versus hrdina. Některé dialogy popapali kaši, jiné (ty "rodinné" )bych nejradši vzal a dal je sežrat kajmanovi. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po předchozím filmu jde o jasný sešup k průměrnosti. Pravda, kromě závodů v klasickém běhu je divákovi nabídnut i parkour, ale i páchnoucí hromádka klišé z akčních filmů- aby mohl hrdina porazit hlavního záporáka, musí být nejdříve naklepán jako nedělní řízek, z úzkých vás dostane zrovna ten jediný chvat, který umíte a podobně. Navíc mě silně otravovala nesmyslná rádoby rodinná hra na city a snaha tvůrců přesvědčit mě o tom, že si člověk po intenzivním střetu se zdí jen dvakrát odkašle a organismus se radostně zregeneruje, musel jsem se ujistit, že film opravdu nerežíroval Jean-Claude van Damme. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak jsem věřil, že pod režijní taktovkou Edwarda Zwicka by se mohlo jednat o lepší podívanou než tomu bylo u prvního dílu, ale opak je pravdou. Akce je zde minimum a zápletka není bůh ví jak napínavá, nebo zábavná. Celkově mi i postava Toma Cruise přišla dost rozdílná než předtím, naštěstí ale film nenudí a docela rychle uteče. Bohužel už na konci, jsem nevěděl, jak film začal. Docela škoda, mohla to být slušná jízda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $58,697,076Tržby Celosvetovo $162,146,076 Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,046,237Tržby za predaj DVD v USA $6,923,369║ Ukážka navnadila ale film padol na riadnej dávke klišé a naivite, strašná škoda. Oproti výbornému prvému dielu je tam citeľný pokles. Nemá to tu správnu dravosť a popritom tam bol veľký potenciál, keď na režisérsku stoličku zasadol skúsený Edward Zwick ale aj z neho už vyprchala niekdajšia zručnosť a stal sa z neho len rutinér. Jediné čo film zdobí je dobre rozohraná prvá tretina a akcia, ináč len priemer, škoda, rok 2016 proste nepraje pokračovaniam. /65%/ ()

Galerie (154)

Zajímavosti (14)

  • Lokace filmu Jack Reacher 2: okolí New Orleans a Louisiany. (BloodMax)
  • Cobie Smulders se věnovala 8 týdnů několika různým bojovým uměním, aby se připravila na roli majora Turnerové. Všechny akční scény pak natočila sama. (cvutak)
  • Když Jack (Cruise) řekne šerifovi Woodovi, že za 90 vteřin zazvoní telefon a on odjede do basy s želízky na rukou, tak ve skutečnosti uběhne 95 vteřin. (Timak)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama