Reklama

Reklama

Kdo přežije - Čína

(série)
  • USA China
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Tato řada je v pořadí patnáctou sérií americké reality show. Jak je z názvu patrné, natáčelo se v Číně a tedy na tuto hru neobvyklém místě. Žádný tropický ostrov uprostřed oceánu, ale okolí přehrady Zhelin ležící v provincii Ťiang-si v Čínské lidové republice. Moderátor Jeff Probst prohlásil, že to byl první americký seriál (konkrétně tato řada), který byl celý výhradně natáčen v Číně. Tato řada je sérií, která byla natáčena na nejsevernějším místě ze všech dosavadních řad a natáčelo se mimo tropické pásmo.
Producentům této show se podařilo zajistit nebývalý přístup na několik čínských památek, včetně Velké čínské zdi a Šaolinského chrámu. Natáčení této řady začalo 25. června roku 2007 a skončilo po třiceti devíti dnech 2. srpna 2007. V americké televizi tato řada běžela od září do prosince téhož roku.
Šestnáct nových trosečníků bylo rozděleno do dvou kmenů. Červený kmen nese název Fei Long, což v překladu znamená Létající drak. Žlutý kmen nese název Zhan Hu, což znamená Bojující tygr. V této řadě se již nevyskytuje Ostrov vyhnanství, ale objeví se jiný zvrat. Naproti tomu skrytá imunita opět bude ve hře. Tato řada přinese nejen nezapomenutelné a oblíbené hráče (tři z nich byli vybráni do jubilejní 20. řady), ale také vzniknou nová přátelství, vytvoří se nové aliance a mnoho trosečníků pocítí na vlastní kůži jaké to je, když vás ostatní podrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (120)

x_silver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrobař James, první hráč vyřazen se 2 symboly, krásná a chytrá Amanda, ukecaný a přitom sympatický Jean-Robert a jeho madame fatal hubená Courtney a geniální stratég Todd. Mormonský homosexuál zahrál brilantní hru. Na této serii mi vadila jen totální píča/čurák Denis a ostatními opěvovaná P.G. Jinak povedená serie survivora, která stojí za shlédnutí znovu. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další ze série Survivoru. Tato, stejně jako všechny ostatní, se mi vryla pod kůži, takže jí musím dát pět hvězd. Mí oblíbenci byli James, J. R. a Todd, přesně v pořadí, v jakém jsem hráče uvedl. Je sice škoda, že sympatický James, který by si pro své fyzické dovednosti ve výzvách a užitečnosti při práci v táboře vyhrát rozhodně zasloužil, prohospodařil šanci dostat se hodně daleko, ale co už. Poté jsem již fandil Toddovi, i když také byl občas nesnesitelný a mnohdy s ním nebylo k vydržení, ale ze zbylé čtyřky si vyhrát zasloužil nejvíce. ()

Reklama

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem všechny díly od Guatemaly až po Čínu a právě Čína mi nejdříve přišla jako řada s největší koncentrací nesympatických lidí. Velká výjimka byla jediná osoba James a postupně jsem si zvykl i na ty ostatní. Pravidla jsou zase trochu jiná, soutěže stále zábavné, ale možná tam mohlo být více těch, co jsou fyzicky nebo sportovně náročné. Nejspíš by ale asi na to měl málo kdo sílu, když tam většinu času skoro umírali hlady. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá série, ale k těm nejlepším bych ji určitě neřadil. Nebylo to až tak zajímavý jako jindy a ani soutěžící mě vesměs příliš nezaujali. Spoilery: Asi největší oblíbenec byl James, prostě vtipnej sympaťák, kterej hrál férově. Škoda že ho tak vypekli. A taky byl dobrej Frosti, bohužel dopadl taky ne moc dobře. S vítězem jsem jakš takš spokojený, z finálové trojky si to asi zasloužil nejvíc. Amandě bych to možná taky přál, ale ve finále si to dost pohnojila... Co mě v týhle sérii naštvalo, byl přechod dvou členů kmene k tomu druhému, to bylo docela nefér a bohužel na to doplatil Aaron. Naopak skryté imunity byly vyřešeny dost dobře. Největší neoblíbenci byly pro mě PG (kráva) a pak taky Dave (pako). Ostatní byly dost nevýrazní. Konec spoilerům. Čína pro mě nebyla příliš záživnou sérií a moc věcí mi v paměti asi neuvízne. Kdybych byl soutěžící, tak bych tam asi ani moc soutěžit nechtěl, na ostrově v Pacifiku je to asi lepší trosečnictví. Ale na druhou stranu, kdo by nechtěl vidět Velkou čínskou zeď nebo klášter Shaolin. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvela serie! Tedy az na pojidani kureciho zarodku, to jsem nezvladala. Poprve jsem si oblibila i zenskou cast osazenstva (jinak vnimam zeny spis jen jako soutezici do poctu). Krasna a mila Amanda si me ziskala a Denise se svym old school ucesem me dojala. Zaludny Todd nemel chybu a hrobnik James je kapitola sama pro sebe. Proste vyborna sestava, jen vychrtla blondata koza Courtney mi to trosku kazila, ale negativni postavy jsou taky potreba jako sul. Jako tresnicka na dortu je pak ten nejvtipnejsi Reunion dil, co jsem zatim videla! Naprosta spokojenost. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Neil Patrick Harris, velký fanoušek této show, dostal od televizní stanice CBS symbol imunity této řady jako dárek ke svým 37. narozeninám. (Hidan)
  • Soutěžící James Clement je považován za nejsvalnatějšího soutěžícího všech sérií. (AlohaAnty)
  • Soutěžící Jaime Dugan a Erik Huffman po necelých dvou letech od skončení soutěže uzavřeli manželství. (slatkac)

Reklama

Reklama