Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

DJago 

všechny recenze uživatele

Průměrný film za 3 hvězdičky. Čtvrtou hvězdičku ovšem musím přidat za skvělý herecký výkon Matthewa Perryho co by hlavního hrdiny a obsazení do role drsného padoucha skvělého Terry Crewse. Jinak Pokud bych měl srovnávat tento film s dalšími komediemi s Matthewem tak bych řekl že byl lepší než Můj soused zabiják 2 a horší než Můj soused zabiják 1. ()

diabolique 

všechny recenze uživatele

Nenarocna komedia s M.Perrym, ktora urcite pobavi a neurazi. Pribeh nema zmysel rozoberat,...uz v polovici filmu(alebo v prvej stvrthodine?) ho odhadnete, ale preco nie?,...sem tam celkom vtipne hlasky, Elizabeth je sexy v comkolvek(trochu mi to pripominalo jej prezliekanie v Bedazzled), Perry je stale rovnaky(Chandler) no a Bruce Campbell ako "zly manzel" je len ceresnicka na torte:) Kludne tomu dam 3* a ani sa nebudem citit blbo, ze som to prehnal. Ked ja mam tak rad Elizabeth!...a jej "prezliekanie" :) ()

Reklama

Joppo88 

všechny recenze uživatele

Milá, vtipná komédia s lásky plnou zápletkou... Toto mi tak silne pripomenulo Priateľov a najmä skvelé hlášky Chandlera, ktorý si vo "Službe Sáre" zahral doručovateľa s poriadnou dávkou humoru - hlášky, akoby z bytu s Joeym. Navyše po boku sexi E. Hurley, ktorej by určite rád slúžil každý chlap... Hmmm dalo sa to pozerať :-) ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Metthewa Perryho jsem si sice jako tvrďáka nedovedl představit, ale kupodivu mu tahle role docela sedla a zhostil se ji s potřebnou dávkou odlehčení, tak abychom mu ji věřili. Škoda, že v počátku vcelku dobře rozjetá komedie někde v půlce pomalu začne ztrácet, aby v závěru upadla do všednosti a vymetla z kouta všechny myslitelné klišé. 60 % ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od pozdějšího Mého souseda zabijáka zde Perry podle mě "nechandleruje" a hraje svou postavu jinak než svého hrdinu z Přátel. Obecně mě nikdo z herců nijak neoslnil, snad až na zajímavý výkon Cedrica the Entertainera (takové jméno snad už ani nezapomenu :-)). Další věc, která mě zaujala, bylo pojetí rozvodu. Přistihnete se, jak hlavní představitelce fandíte: "exmanžel je hajzl, zaslouží si přijít o půlku majetku, jen ho oškubej, holka". Přitom stejně pravděpodobně uvažuje u rozvodu každá, která tu polovinu exmanželova bohatství chce, ať je exmanžel sebedokonalejší a sebenevinnější: "já ho sice podváděla, ale to proto, že se o mě vůbec nestaral, nerozmazloval mě, je to prostě hajzl, který si to zaslouží". Na to, že je to jen jednoduchá komedie, donutilo mě to chvíli zapřemýšlet. :-) A poslední poznámka - příště bych vynechal skeč s býkem, fekální humor opravdu nemusím. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama