Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Konečně mi zas jednou Matthew Perry připadal vtipnej i jinde, než jen v Přátelích a ty jeho kecy, hlášky, nápady při vymejšlení obsílek mě fakt několikrát dobře dostaly. Jinak je to ale průměrná komedie, u které se nemusí moc přemejšlet a u které se najde asi jenom jeden nechutnej fórek. Chutná je naopak Elizabeth Hurley, která je pořád kočka. Nemužu doporučit, ale nemužu zavrhnout... ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Potenciál filmu se postupně ztrácí a ztrácí až nakonec vše pohřbí dement, který ten příběh napsal. Aby oslovil diváctvo, kterému je toto určeno - kdo asi půjde do kina na romantickou komedii?? a koho asi vezme s sebou?? - zauzluje poslední zlom před koncem tak, aby muž, ačkoliv nic zlého neudělal, sklopil hlavu a sklesle odešel pod přísným pohledem emancipované feminy, která mu již nemá co říct. Načež se jí omluví a dál se uchází o její přízeň, ona, božská, nakonec milostivě dovolí. Takovou krávu bych poslal zfleku do prdele. Nejhorší je, že mám dojem, že některé ženy dneška se skutečně projevují takřka výhradně těmito stupidními vzorci chování, které do povědomí společnosti naočkovávají lidi od filmu za účelem vydělat balík. A co hůř, i u celkem slušných holek, lze pozorovat semtam něco takového - všechno běží normálně a najednou blik - ! a je z ní femina jak z Ordinačky nebo ze Sloužit Sáře. Hamba. ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Metthewa Perryho jsem si sice jako tvrďáka nedovedl představit, ale kupodivu mu tahle role docela sedla a zhostil se ji s potřebnou dávkou odlehčení, tak abychom mu ji věřili. Škoda, že v počátku vcelku dobře rozjetá komedie někde v půlce pomalu začne ztrácet, aby v závěru upadla do všednosti a vymetla z kouta všechny myslitelné klišé. 60 % ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

24.10. 2010 - Ale mně se to líbilo. ____ Dobrá komedie plná krásných žen ____ (krásných tváří, velkých prsou a zadečků), arogantních chlapů, plno scén, vtipů a i té romantiky. I stručný jednoduchý příběh mi dokáže zpříjemnit odpoledne a myslím, že i kdybych na to nekoukal v neděli při nedobrém počasí, rád bych se na to kouknul pokaždé jindy, takže tahle komedie mi splnila přání a splnila ho i sobě být lepší komedií než průměrnou. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s více či méně povedenými žertíky, vhodná na nedělní deštivé odpoledne. Matthew Perry se snaží seč může, aby hrál jinak než obvykle, ale pod maskou chlapíka nad věcí stejně pořád poblikává Chandler. Elizabeth Hurley je přirozená, vypadá dobře a k Perrymu sedne a New York jakožto kulisa mě vždycky naladí smířlivě, takže jsem dokoukal v dobré náladě. "Recepční: Dámo, v žádném případě vás tady nenechám zdarma přespat. Hurley (nadzvedává tričko a ukazuje recepčnímu prsa). Recepční s pootevřenou pusou podává Hurley klíče, ta odchází. Recepční za ní volá: Ještě tu máme apartmá!" ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama