Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (více)
Trailer 1

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (87)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nápad a finální vtipné rozuzlení rozhodně chválím. Bohužel tento snímek žalostně selhává v rámci extrémně nesympatických a retardovaných postavách. Jediná postava zde není kdovíjak zajímavá a zejména všechny ženy jsou si nesmírně podobné. Navíc se tento film točí skoro celý jen kolem žen a různých lesbických mnohoúhelníků. Brzy film začne neskutečně nudit a plyne extrémně šnečím tempem ke vtipnému finále. Bohužel, finále je zřejmě jediným světlým momentem. Jinak je to přehlídku nudy, kde nezavadíte ani o zrnko napětí a s hororem tohle nemá absolutně nic společného. Velké zklamání. [25 %] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nový "Slasher" od studia A24 nedopadl úplně dle mých představ. Bylo jasné, že A24 zkusí jiný přístup k žánru a byť jsem doufal, že by to mohlo být novodobou variací na Vřískot, tak to jsem se hodně mýlil. Skupina bohatých teenagerů si během hurikánu zahraje hru, která má docela fatální následky a budou se snažit zjistit, kdo je vrahem. Všichni jsou tam sjetí, všichni mají psychické poruchy a problémy, postavy jsou hodně nesympatické a vůbec se jim nedá fandit, humor zde absentuje a o gore zde taktéž nemůže být řeč. Jako hororový slasher film selhává téměř na všech frontách, jako krimi murder mystery hříčka je to docela OK, v závěrečných minutách se to docela zajímavě vyhrocuje a má to docela netradiční twist, ale že by mě vyloženě šokoval či nadchnul říct nemůžu. Chvílemi se to dost táhne, za mne slabší počin od Studia A24. Mileniálům by se to však mohlo celkem líbit. 4/10. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvých 30 min. treba skočiť. Keď to konečne chytí grády, tak má človek pocit, že miestami sleduje paródiu, pričom samotný záver, ktorý by mal v prípade takéhoto námetu ponúknuť dostatočne nečakaný “twist”, len čiastočne naplnil očakávania. Max priemer, lebo aj samotné mordovačky sú asi tak originálne, ako u alkoholika liter vína pred spaním .. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa film hneď začína tým, ako sa dve lesby lížu, strkajú si ruky medzi nohy a tie zábery musia byť veľmi dlho, tak je jasné, že ide o ďalšiu propagačnú sračku. Navyše ten pár je čiernobiely, čiže presne podľa zaužívaného scenára. Nútená rozmanitosť, diverzita, skoro každé dievča je inak orientované a objaví sa samozrejme aj závan rasizmu. Všetko okolo toho záhadného vraha tam je vlastne na okrasu. Filmy sa začínajú robiť už len pre indoktrináciu neomarxistických postojov. Kedysi sme sa aspoň tvárili, že chceme mládež vychovávať k nejakej morálke. Teraz ich skrze "umenie" vychovávame k tomu, aby čo najviac nezáväzne súložili. Najlepšie stále, hetero aj homosexuálne, hlavne so všetkými druhmi deviácií, no a musia byť samozrejme aj drogy, chlast, hrubý slovník, proste všetky "radosti" sveta. Nehovorím, že tá thrilerová vložka z druhej polovice bola úplne márna, ale to všetko okolo toho odmietam akokoľvek podporovať. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že celý snímek vznikl na základě "scream-like" konečného odhalení s trošku originálnějším twistem, což bylo na sto procent sepsáno už v prvních řádcích scénáře (možná od Chloe Okuno, třeba?). Jenže to rozhodně nestačí a film musí obsahovat nějaký ten build-up, který zde ani při nejmenším nefunguje. Všechny postavy stojí za vyliž prdel, homouškujou se, mají všechny možné duševní choroby a do toho fetujou, protože můžou. Nelogičnost ale zasahuje ještě dál a úmornost pokračovala už jenom ve sledování jedné z protagonistek, která bezhlavě šla převléct svoje oblečení při dešti do auta, aby jednoduše znovu zmokla při cestě nazpátek do domu a sežrala zbytek prošlých křupek - Ponaučení? Když už dojdou nápady a finální produkt dopadne se stopáží na 62 minut, tak tam domrskni tohle jen tak pro zábavu, aby se na to měl vůbec někdo chuť podívat. Běžně nerad dávám důraz na tyhle "nelogičnosti", protože se furt jedná jenom o béčkový brak na který se člověk podívá povětšinou z nudy, ale tady to bylo na podobný styl skoro každých deset minut, že by se pomalu ani Todd Sheets nestyděl. Otřesné dialogy, režie a hudba. Vesměs zde není vůbec, co pochválit kromě poslední twistové pěti minutovky. Za tu dávám jednu líznutou hvězdu sahající pro odpad. Vyžvejkat, vyflusnout a radši navždy na tohle zapomenout. Jednoduše: Škoda zahozeného potencionálu na jednak hezky promyšleném konci... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (41)

  • Amandla Stenberg (Sophie) napsala filmové kritičce Leny Wilson z New York Times poté, co Wilson ve své recenzi označila film za „95minutovou reklamu na výstřih“, a napsala: „Recenze byla skvělá, možná kdybys dala oči pryč od mých koz, mohla ses na film podívat.“ (Johnny.ARN)
  • Natáčení trvalo pětadvacet dní, takže tvůrci chtěli najít budovu, která by jim poskytl všechny potřebné lokace. Našli ji ve velkém domě, který se nacházel hodinu cesty od New Yorku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama