Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

/Pablo 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey předvádí neuvěřitelné grimasy a zvuky (nutno vidět v originále), to se mu musí nechat a některé pasáže jsou opravdu nápadité a vtipné (např: přelíčení u soudu). Jako celek se mi to však moc nepozdává: banální zápletka, kýčovitý závěr. To bych ostatně ještě přešel s ohledem na žánr, ale ten PATOS v rádoby dojemných situacích! Holt jiný, kraj jiný mrav, jak se říká, jenže těhle amerických rodinných komedií již mám dost.______Mnozí budou vědět, že do finální verze filmu se nevešla jedna kouzelná (bohužel vystřižená) scéna, což je škoda... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď sa Carrey snaží zaujať čo najväčší počet divákov, respektíve uspokojiť tých menej náročných, zoberie scenár, akým je Liar, liar. Čiže aby sa vlk nažral a ovca ostala sýta. Jednoduché polopatické posolstvo, zopár grimás a nakoniec pocit, že to bolo celkom fajn a človek si pritom príjemne, bezmyšlienkovito oddýchol. Aký má ale takáto práca zmysel pre herca, ktorý dokáže fantasticky stvárniť omnoho komplikovanejšie postavy, nechápem. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey se po hodně špatném Cable Guy vrátil opět na vrchol. Film si ukradl jen pro sebe a předvádí své dokonalé fyzické i mimické skeče. V tomto filmu je poprvé skutečně cítit, že kromě komediální by mu mohla slyšet i civilnější poloha. I to brouzdání romantikou ustál se ctí a divák mu to rád zbaští. Nejpovedenější pařát:) 65% ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey se zde nezvykle mírní a jde o jeden z mála filmů, kde je jeho excentrický projev logicky opodstatněný příběhem. Základní zápletka je navíc dobrý nápad, ale... TEN SCÉNÁŘ! Opravdu bych rád věděl, proč jsou scénáře hraných disneyovských filmů (Můj nejoblíbenější marťan, Inspektor Gadget, Myšák Stuart Little a celá řada dalších) tak ubohé a nudné. Takže je to jen další zbytečný film. 40 % ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Liar Liar je založený na skvelom hercovi a komikovi Jimu Carrey,ktorý nám tu zasa predvádza svoje grimasy a iné tvárové mimiky.Nápad o otcovi,ktorý klame kde sa len dá a jeho nespokojnom synovi,je milý a komediálne naladený.Stankári ma potešili vydaním tohto DVD v trafikách.A nesmiem zabudnúť na Dejdarov dabing,ktorý sa mi moc nezahováral. Inak ale fajn oddychovka. /60%/ ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Ke konci filmu jede Flatcher (Jim Carrey) na jezdících schodech za letadlem a v každé scéně se mu mění barva kalhot. (Karlos80)
  • Světová premiéra proběhla 18. března 1997 v Los Angeles. (Varan)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 45 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama