Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový pár a jejich rodiny řeší lásku v moderní době, střety odlišných kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (124)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V první půl hodině jsem měl přesně takové pocity, jako tu píše většina lidí. Ovšem postupem času mi ta progresivní a tolik nucená západní slupka přestala vadit a hrozně mě bavil hlavní příběh, kde po letech zas jednou válí Eddie Murphy (a David Duchovny se jen veze). You People neuvěřitelně vypovídá o americké společnosti roku 2022 a stane se reliktem této doby. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Napřed to zvoleným jazykem ("Chováš se ke mně jako Pusha T a já potřebuju, abys byla spíš jako Future", "Nedáváš mi ani Take Care Drakea, ale „Houstonatlantavegas“ Drakea") nefunguje vůbec. Pak si to docela sedne v rámci klasického komediální mustru o pekelném seznamování rodičů, aby to po vší té snaze o nějakou myšlenku na téma rasových vztahů skončilo jako tradiční hollywoodská romantická komedie. 45 % ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, snažící se zdůraznit rasové rozdíly. A vlastně se jí to celkem daří. Je pravda, že dialogy jsou občas podivně napsané a spoustu kulturních narážek jsem nepochopil, ale vlastně mi to ani moc nevadilo. Taky jsem ocenil stylové prostřihy mezi jednotlivými scény. Stojí to za zhlédnutí, už jenom kvůli Jonahu Hillovi a Eddiemu Murphymu, bez kterých by byl film poloviční. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se pokouší být odvážná a napodobovat styl Judda Apatowa, ale krachne úplně ve všech směrech. Herecky nesympatické a otravné. V dialozích trapné až urážlivé nejen pro postavy ale i divácký vkus. Vlastně zde není komu fandit a divákovi je úplně jedno, jestli bude šťastný konec, hlavně ať už nějaký je. Bída ()

babuška odpad!

všechny recenze uživatele

blééééééééé, negři mrdaj bílý holky v pornu úplně běžně, opačně to funguje taky, tady se mrdá všechno dohromady a vzniknlo z toho přethdílo,z dialogama z fofr školy, z plejádou vyžilejch herců a mladejch který to zas moc neumí, chtěl jsem dát jednu za náznak komedie, přesně podle klasickýho konceptu, ale né nic nedám ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčanie začalo v októbri 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama