Reklama

Reklama

Hellraiser: What's Your Pleasure?

Krátkometrážní / Horor
USA, 2015

Režie:

Darren Orange

Obsahy(1)

Mladé dievča dostane od kamaráta darček, ale ponáhľa sa, a tak balíček otvorí až doma. Po tomto kroku rýchlo zistí, že otvorila bránu do pekla, z ktorého sa už nikdy nedostane von. Zvrátené bytosti, ktoré odtiaľ vylezú, si na nej splnia všetky svoje perverzné túžby... (Marceloo)

Recenze (6)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladé dievča dostane od kamaráta darček, ale ponáhla sa, a tak darček otvorí až doma. Po otvorení však zistí, že otvorila bránu do pekla, z ktorého sa už nikdy nedostane von a zvrátené bytosti si na nej splnia všetky svoje perverzné túžby. - Na konci som len neveriacky pozeral, kolko ludí sa podielalo na tomto projekte, ktorý mne osobne pripadal úplne nezmyselný. Nikdy som žiadneho Hellraisera nevidel, a ak sa to celé uberá týmto smerom, radšej ho ani vidieť nechcem. Dej mi pripadal taký, že tvorcovia natočili asi päť scén, potom ich spojili dokopy a už sa ani nepozreli, aký nezmysel z toho vznikol. Herecké obsadenie bolo naprosto katastrofálne. Nájdu sa tu však aj malinké pozitíva. Páčila sa mi dobrá kamera a prepichovanie tej ženy, ktorému sa kamera nevyhýbala a trochu ma to znechutilo. Tieto dva aspekty pomohli tomu, že tomu dám slabé dve *. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už jsem párkrát viděl na živo Hell Show kde je propichování a věšení na háky zcela normální. Takže ta scéna s houpající se ženštinou mi připadala spíš směšná. Ikdyž mám pro Pinheada slabost tak tenhle krátkometrážní kousek mě moc nepotěšil. Zbytečnost která nemá větší význam. Peklu zdar !!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kdo otevře kostku, propadne peklu. Tohle pojednání platilo u série Hellraiser. Platí i u krátkometrážního snímku, ale to by se muselo umět s daným tématem pracovat. Než Pinheada svěřit lemrákovi Darrenu Orangemu, raději nechat na věky věků kdysi charismatického Pinheada neopouštět pohodlí hororového důchodu. Je z něj Pinďour. Vůbec z něj nejde děs, maska katastrofálně splácaná, hřeby lepené lepidlem Drago, kdy iluze, že to po jedné suché větě celé odpadne, je dokonalá. Ošklivější holku, co ztvárnila hlavní hrdinku, už nemohli vybrat. Ta samozřejmě končí v moci Pekelníka a jeho party pablbů, ale raději vášnivě osouložíte keramickou vázu i s odérem po zvadlých květinách, než vymelete její drn. Zarážející je, proč na takovou pičovinu, byli zapotřebí tři scenáristé. Stačilo to prubnout bez scénáře, výsledek by jistě nebyl o moc horší. Štáb byl vůbec početný. Množství maskérů ale nepřišlo s ničím extra zajímavým. Potrestaná hrdinka měla háky v lících. A k ničemu dalšímu se režisér neodhodlal. Vypadalo to dost slabě. Chudák Pekelník, ten tedy dopadl. Režisérovi měl péro rozemlít ve mlýnku na maso, aby příště zapomněl brát si hororovou ikonu do režijního pera. Jen hudba snesla přísnější měřítko. Měla příjemně znepokojivý tón A ještě začátek nevypadal uhozeně, tedy scéna, kdy je hrdinka obdarována pekelnou kostkou. Zbytek ale uhozený je. A Harold Dennis jako Pinhead tu zoufalost jen podtrhl. 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zcela musím souhlasit s komentářem uživatele kingik. Vzhledem k tomu, že na tom dělalo tolik lidí, jejich finální produkt je vážně katastrofa. Slaboučký po všech stránkách a to je ještě hodně mírné slovo. Pánové chtěli zabodovat alespoň u mužské části diváctva a tak jedné holčině přelepili bradavky, na chvilku se houpala na hácích – jů to bylo terno. Následně se přeneseme za Cenobity (a to si ještě musí hlavní hrdinka kostku poskládat ručně…), kde jí má potkat děsivé mučení a rozkoš v podobě bolesti – leč nic extra neuvidíme. K tomu chabé herecké výkony, no prostě jen další amatérská slátanina o ničem… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V prvom rade to posr@li už samotní herci. Ak ich tak môžem vôbec nazývať. Jedna katastrofa. Fandovské filmy sú väčšinou plus, alebo mínus. Málokedy je to zlatý stred. Toto je zosobnenie mínusu. ()

Reklama

Reklama