Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jedno z tých lepších pokračovaní. Pinheada si opäť moc neužijeme, zato hororová stránka funguje, je to napínavé a na rozdiel od predošlej časti celkom dobre natočené. Ku koncu, jak keby sa Bota snažil film predsa len v závere odpísať, ale vcelku ide o pozerateľný malý satanistický horor, ktorý si tie slabé tri hviezdičky zaslúži. 50% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ne až tak hrozné, jak jsem si myslel. Hlavním problémem novějších Hellraiserů není režisér Rick Bota (jeho režie se navíc od minulého dílu znatelně zlepšila), nýbrž scenáristé, kteří stvoří šílenou dějovou patlaninu, jež pak na konci už jen těžko dávají dohromady. Naštěstí se tentokrát podařilo vykouzlit docela obstojnou atmosféru, která dává tak trochu vzpomenout na skvělý první díl, a několik opravdu pěkných scén, tudíž slabší 3 hvězdičky můžu bez výčitek dát. Mé pořadí: H1, H5, H2, H7, H3, H4, H6, H8 ()

Reklama

Luki.V 

všechny recenze uživatele

Jak vidím budu sám, ale mně se prostě DTV Hellraiseři líbí. Nepotřebuju 90 minut masakrů, cenobitů nebo psychedelických světů, stačí mi zábava a obstojná atmosféra. A to rozhodně Deader má, stejně jako dobrou kameru, hudbu a několik skvělých děsivých scén (v rámci DTV), hlavně návštěva bytu na začátku je skvělá. Efekty jsou taky nadprůměrné, teda pokud pominu závěr s "elektrickým výbojem". Tyhle flmy mám rád, podobně jako další DTV kousky jako Shallow Ground nebo Madhouse. ()

TO odpad!

všechny recenze uživatele

Do nebe volající kravina. Od čtvrtého dílu je tato série až neuvěřitelně špatná. Ty tomu teda dávaj na frak. Kdo takhle imbecilní děje vymýšlí by mě fakt zajímalo. Snad jen na tu Kari Wuhrer se dá ještě dívat, jinak stupidita největší. Možná, že ten kdo nezná původního Hellraisera, nebo ten kterému se ani ten nelíbil, nebude k tomu filmu tak kritický, ale mě tato řada přivádí k šílenství. 1.díl-100%,2.díl-100%,3-60%,4-0%,5-0%,6-0%a 7.díl jak jinak než 0%. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Rick Bota si po bezpohlavnom Hellseekerovi nechal opäť prišiť po páre semeníkov a do Návratu napumpoval nevydanú porciu mystična. Už v úvodných minútach prekvapí prítomnosť Stana Winstona čoby producenta a po úvodnej scéne v drogovom brlohu je jasné, že nepôjde o ďalší tupý výplach. Podobných prekvapení vrátane jedného tučného infarktu bude čakať hneď niekoľko, také pasáže z metra, v úzkej uličke či s nožom v kúpeľni s nervami neplýtvajú. Charizmatická reportérka nemálo zvyšuje kredit rovnako ako návrat pomyselnej dávky erotiky a brutality so slušným bodycountom nevyjmúc. S úrovňou príbehu to už zo zvyku inventúry šuflíkových scenárov tradične pokrivkáva. Zápletka neprináša nič čo by otriaslo doposiaľ videným, poteší súdnosť tvorcov, ktorí sa neobťažujú s podrobným vysvetľovaním čím zapoja aj fantáziu diváka. Dohromady tak posledný zmysluplný zástupca série aký dokázal privodiť nepríjemný pocit strachu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Kresby na zdech redakce Amy (Kari Wuhrer), které se ve filmu objevili, vytvořil autor námětu filmu Clive Barker. (gogos)
  • Aj keď sa dej odohráva v Londýne, peniaze v obálke, ktoré dal Charles (Simon Kunz) Amy (Kari Wuhrer), sú americké doláre. (beso74)
  • Českou stopou ve filmu je vůz Škoda Felicia, který je možné zahlédnout ve scéně, kdy jede Amy (Kari Wuhrer) taxíkem. (Mandalorian)

Reklama

Reklama