Reklama

Reklama

Maggie a Negan provedou ofenzivní útok, ale ne všechno probíhá podle plánu. Ginny a Armstrong se každý neočekávaně setkávají s dalšími lidmi. (mikki089)

Recenze (8)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyloženě dobrá epizoda, která pevně stojí na svých nohách. Chorvat se konečně vybarvuje a po čtyřech dílech ho více poznáváme. Zápletka v jakési náhražce Medison Square Garden byla fajn natočená a viděli jsme pár zajímavých soubojů s nemrtvými. Jen je malinko úsměvné, jak se tvůrci bojí zabíjet své hlavní postavy a nechají vždy padnout nějaké bezejmenné. Až na tuto výtku povedený díl. ()

jim_clark65 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určite lepšia epizóda, ako tá predošlá, ale na konci som mal pocit, akoby to vyšumelo do prázdna. Mám z toho naozaj pocit, akoby sa celý spin-off dal zhrnúť do troch možno štyroch častí po jednej hodine a tým pádom by to malo lepší spád. Aktuálne je naozaj zaujímavé, že dokážu aj pri šiestich častiach vymyslieť viac "filler" epizódy, pretože im bolo jasné, že takáto zápletka má potenciál možno len na polovicu z toho, čo chcú v konečnom výsledku dosiahnuť. Peaky Blinders dokázali toho v šiestich častiach povedať 3 krát možno aj 4 krát toľko, ako tento spin-off. Je to také "meh", dúfam, že pre Ricka a Michonne si vymyslia niečo lepšie, (aspoň nech to vysvetlí, ako sa darilo Rickovi a pod.), pretože táto zápletka s Neganom a Maggie je dosť zbytočná a do istej miery o ničom. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda napěchovaná akcí a idiocií. Jeden nesmysl za druhým. Asi ten nevětší byla likvidace toho jejich pečlivě budovaného hnízdečka. Hned v závěsu je chování Maggie (pokud nepočítám víc než 3 hovadiny už mě to rozčiluje). Ginny mě pije krev už jen přítomností (natož chováním). Ty 4 hvězdičky jsou matematický zaokrouhlené 3,5. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naco to cele ten sialenec odpali, ked mu to roky strazi jeho "svatinu"? A nie, odpoved nie je v otazke, totiz, ze je sialenec. Tie nakladne upratovacie prace..chjo. Inak sa toho moc neudialo, kazdopadne hudbicka bola fajn. :) ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Simona, větší vykreslování minulosti Negana a Chorvata, Maggie nadále bojuje o záchranu syna. Jo říkám si možná, že seriál by si s touto zápletkou vystačil na 4 epizody a více méně několik epizod jsou filler, ale i tak seriál mě baví a je obohacující. Dnešní epizoda 7,5-8/10. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se objeví postava Simona, kterou hraje Steven Ogg, který se objevil také v seriálu Živí mrtví (od r. 2010), konkrétně v 7. a 8. sérii. (DragonnCZ)

Reklama

Reklama