Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reece se s Benovou pomocí zaměřuje na svůj první potencionální cíl. A přestože panují pochyby o Reeceově duševním zdraví, Katie s ním uzavře oboustranně výhodnou dohodu, aby společně našli odpovědi. (Prime Video)

Recenze (9)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....tak rozbieha sa nejaké spiknutie......stále je to v tme a hlavne neviem či hlavný hrdnina nemá vidiny=či mu nedrbe na hlavu....aby to neskončilo,že sa všetko dotyčnému len zdalo..... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne sme si mohli vypocut vydareny opening credits song od Mississippi Twilight - Trigger, kvitujem. Totalne bad-ass knaz. Vali v spanielcine a este pri ohniku spomina s nadavajucimi americkymi kladasmi.....huuujaaaa. :) Dalsia vec, NCIS vysetrovatel "istotne" vpusti na miesto cinu novinarku. :) Bad-ass vlasaty kamarat vzdy "hore-bez" v riflikoch i spava..heh, takto sa ukazuje testosteron damy a pani. Zaver to napravil, "prebliky" pamate su otravne. Inak je dej presne v duchu ocakavani. Pratt si chcel odkrutit nejaku rychlu akcnu patrioticku zanrovku, alebo len prepozical svoje meno DiGilio-vi? ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl nestrhnul, tentokrát je to ještě možná o trochu slabší. Reece dává ztrátu rodiny se zvláštním „přehledem“, hned se upíná na první potencionální cíl. Okolo zvláštního agenta z NCIS, který převzal vyšetřování, totiž panuje víc otazníků. Jaké verzi má věřit novinářka Katie (kterou vyšetřovatel mimochodem pustí na místo činu – vážně)? Osm bojových nasazení. Afghánistán, Libye, Irák. Stříbrná hvězda, několik bronzových, dokonce i medaile za hrdinství. Bude to stačit? Navíc s ohledem na hrdinovo nejen duševní zdraví? Jde o trauma z bojů nebo přetrvávající následky poranění hlavy? Je už samozřejmě patrné, že Chris Pratt bude bojovat proti vrstvě politicky a společensky vlivných lidí, stejně jako bude bojovat za svou pomstu. Jeho milá Riley Keough je za mě zatím žalostně nevyužitá, její návraty emoce nepřinášejí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedává to smysl čím dál víc (a stále nevíme jestli je to selhání scénáře nebo nějaký vymakaný “mind-fuck”). Má to celé 8 epizod, takže nehodlám čekat 6 než se dočkám odpovědí aniž by děj servíroval další otázky. Tedy poslední epizoda co nechávám průměr. Pozn.: chvilku to trvalo (než to seplo) kde jsem tu ministryni viděl… před 30ti lety v Základním instinktu! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Reece (Chris Pratt) se bytné představí jako Roy Boehm. Jedná se o odkaz na veterána námořnictva Spojených států, který byl pověřen vytvořením prvních týmů Navy SEALs neboli Námořního, vzdušného a pozemního týmu Námořnictva Spojených států amerických. (HellFire)

Reklama

Reklama