Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (147)

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, bohužel se ani další projekt z universa RE nepovedl. Byť jsem to dokoukal, je to fakt hrozná sračka a po těch dvou jsem dával většinou proto, že jsem chtěl vědět, jestli to může být ještě horší a co dalšího za výplody T virem napadeného mozku na mě tvůrci vypustí. Holt jsem sadomaso. Už to tak vypadá, že pokud chceme kvalitní titul RE, nezbývá než sáhnout po některé z her. ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem si seriál pustila dřív, než se ke mně dostaly místní recenze. Hodnocení zdejších expertů je tentokrát hodně zbytečně přísný. Za mě to vůbec průser nebyl. Obě časový roviny se dobře doplňují a současnost průběžně odpovídá na otázky vzniklé v minulosti. Dialogy jsou zábavné a obecně se to občas bere s lehkou nadsázkou. Navíc mě bavil mezisesterský vztah i hlavní hrdinka. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vedec Albert Wesker sa so svojimi dcérami presťahuje do nového domu v komunite New Raccoon City. Umbrella Corporation tu pracuje na novej droge s názvom Joy, ale ich ozajstné plány sú omnoho temnejšie. - Resident Evil považujem za jednu z najpreceňovanejších hororových sérií a jej kultový status mi bol vždy záhadou, ale oproti tomuto je asi každý jeden diel klenotom. Toto je tak nezmyselná zlátanina, že sa to ťažko popisuje. Jediné, čo sa tu dá pochváliť, je vizuálne prevedenie a silné herecké výkony, ale aj keď sa herci snažia hrať naplno, scenár jednoducho neumožňuje, aby z toho vzniklo niečo zaujímavé. Nedotknutelnosť hlavnej postavy je miestami až úsmevná a jej motivácia je úplne debilná (dcéra, ktorá o ňu absolútne nejaví záujem). Dopozerať sa to dá. Teda pokial pri tom budete robiť ďalších desať vecí a občas si spomeniete, že vám na obrazovke beží epizóda seriálu. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Nové Resident Evil je absolutním propadákem na všech frontách. Na tomto seriálu je toho tolik špatného, že udělám spíše jen takový jednoduchý výčet - a to jak z důvodu, aby komentář nebyl dlouhý jako čekání na Godota, tak rovněž abych s tímto téměř odpadem neztrácel ještě více svého drahocenného času. Co je teda všechno tady špatně: nesympatické postavy s ultra idiotským chováním, u nichž nikdy nevíte, co za 3,14čovinu příště vymyslí; neuvěřitelně stupidní děj s mnoha logickými dírami, u kterých se snad tvůrci ani na vteřinu nepozastavili - to je, jako byste to nechali psát šimpanze!; slaboulinká akce, s níž se šetří, jako kdyby to byl šafrán, kaviár nebojánevímco; rozdělení na dvě dějové linie (minulost, přítomnost), kdy nevíte, která z nich vás „zajímá" víc, když ve ve výsledném srovnání jsou obě dvě stejně o hovně; celkový počet 8 dílů na tak zbytečný prostoduchý námět neposouvající RE nikam dál; obecné Netflixovské prznění mé oblíbené RE značky. A co to zachraňuje před odpadem, že dávám 1⭐?: dá se na to jakž takž koukat, když člověk hooodně vypne. Mně ale za to 8 dílů nestálo, a tak jsem vydržel 4. Celkově tedy za sebe seriál nikomu nedoporučuju - fanouškům RE, náhodným divákům, Netflix odběratelům - a doufám, že se příštího RE ujme konečně někdo zkušený - ne jak u tohoto seroše nebo nedávného remakeu. Vyhodnocení: Stejně je tenhle koment delší, než jsem původně  zamýšlel ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Nikdy se mi série Resident Evil moc nelíbila a tak jsem byl zvědavý na nové zpracování a bohužel zase se to nepovedlo ..... Těšil jsem se na monster zombie hororovou sérii a místo toho jsem dostal nudnou teen postapo divnost se stínem hry Resident Evil. Dvě sestry obludy, casting katastrofa..... Otec mi nevadil, umí hrát zmrdy..... Dějově katastrofa, stylizace seriálu katastrofa, scénář katastrofa, soundtrack špatný, triky ala 90 léta, zombie nic moc a málo. Zmínka o covidu byla trapná.... Seriálové zklamání roku 2022 ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Psací stroj, který vidíme hned v několika záběrech, kdy se Jade (Ella Balinska) snaží dovolat své dceři z uzavřené místnosti, je odkazem na herní adaptaci „Resident Evil“, kde se psací stroj používá k uložení hry. (UncleMorty)
  • Scéna, kde má Billie halucinace před zrcadlem, jak se postupně mění v zombie, je přímý odkaz na scénu z „Resident Evil 3“, kde měla Jill Valentine stejnou noční můru. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama