Zatoichi chikemuri kaido
Kenji MisumiHudba:
Akira IfukubeHrají:
Shintarô Katsu, Tatsuo MatsumuraPlakáty
Flipnic
Další vcelku průměrný ZATOICHI. Děj je nevýrazný, je zde málo zajímavých scének, Katsu opět ne tolik výrazný ve svém herectví jako v původních asi 10ti dílech, opět téměř naprostá absence humoru a dobrých nápadů ... Mám pocit, že co se týče nápadů, docházel tvůrcům v posledních několika dílech dech ... Každopádně tento díl zachraňuje neuvěřitelně úžasný konec. Dvě velké řežby a duel s asi zatím nejschopnějším protivníkem v Zatoichiho "historii". Naprosto neuvěřitelně vygradovaný závěr a neuvěřitelně dokonalá choreografie souboje na meče ... Jeden z nejlepších závěrů v této sérii jaký si pamatuju ... Jinak ale spíš průměr.(19.2.2010)
zelvopyr
Za výtečný závěr, který jsem až tak dobrý nečekal... dal dílu smysl, a výrazně celý film povýšil... jinak by to byl průměr.(20.10.2011)
Rominator
Sedmnáctý film ze série o Zatoichim. Ichi je umírající ženou požádán, aby doprovodil jejího syna ke svému otci. Zdánlivě jednoduchý úkol se komplikuje, protože chlapcův otec Shokichi je držen v zajetí bose Gonzo a dělá pro něj né zrovna poctivou práci (přímo zakázanou). Ve finále opět Zatoichi čelí velké přesile, ale překvapením je hodně povedený úplně finální delší souboj jeden na jednoho, ve kterém Ichi narazí na velmi silného a sobě vyrovnaného protivníka.(25.6.2011)
Související
- Zatôichi (1989)
- Zatôichi monogatari (TV seriál) (1974)
- Shin Zatôichi monogatari: Kasama no chimatsuri (1973)
- Zatôichi goyô-tabi (1972)
- Shin Zatôichi monogatari: Oreta tsue (1972)
- Shin Zatôichi: Yabure! Tojin-ken (1971)
- Zatôichi to Yôjinbô (1970)
- Zatôichi abare-himatsuri (1970)
- Zatôichi kenka-daiko (1968)
- Zatôichi hatashi-jô (1968)
- Zatôichi rôyaburi (1967)
- Zatoichi tekka tabi (1967)
- Zatoichi no uta ga kikoeru (1966)
- Zatôichi umi o wataru (1966)
- Zatoichi sakate giri (1965)
- Zatoichi Jigoku tabi (1965)
- Zatôichi nidan-kiri (1965)
- Zatôichi abare tako (1964)
- Zatoichi sekisho yaburi (1964)
- Zatôichi kesshô-tabi (1964)
- Zatôichi senryô-kubi (1964)
- Shin Zatoichi monogatari (1963)
- Zatôichi kenka-tabi (1963)
- Zatoichi kyojo tabi (1963)
- Zoku Zatoichi monogatari (1962)
- Zatôichi monogatari (1962)
Podobné
- Du bi quan wang yong zhan chu men jiu zi (1976)
- Shin du bei dao (1971)
- Du bei dao wang (1969)