Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Po velmi slibném začátku se díváme už jen na to, jak dlouho bude trvat speciální agentce vyhledat pachatele mnoha trestných činů. A trvá jí to fakt dlouho. Na film se dá dívat, některé nápady scénáristů byly neotřelé, Angelina i Ethan jsou dobří herci, ale tak nějak chybí filmu tempo, více napětí. No a úplný závěr filmu...šokující? Hloupé... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Začátek s Paulem Dano ve své typické roli zaujme, stejně jako Angelina, která na plátně zase jednou předvede pořádnou divočinu. Problém je, že jako mysteriózní krimi je to dost předvídatelné a i přes místy slušnou atmosféru a zajímavé zasazení do kanadských frankofonních měst Québec a Montréal to není ničím vyloženě výjimečné. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako pavouk, Sběratel polibků, Vraždy podle Jidáše, Sběratel kostí, Zloděj životů a další a další mysteriózní thrillery podle šablony na jednu propršenou neděli a to já docela můžu.Bohužel Taking Lives je průhledný až to bolí.Šílený castingový fail který zabil veškeré napětí a prozradil divákovi úplně všechno, stejnou chybu udělal i Eastwoood ve svém filmu Blood Work.Vraha si bohužel řekne opravdu každý vesnický Pepík a tu mini roli ve který si zaštěkal Kiefer Sutherland snad ani nemohli myslet vážně.Naštestí je příběh i přes svoji neskutečnou průhlednost docela zajímavý a šukací scéna s Angelinou si tu vratkou triplstárku pojistila.Jeden z těch průměrnějších kousků.60%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) ZLODĚJ ŽIVOTŮ, další jeden z mnoha filmů, které si v poslední době doplňuji. Nebýt horší cca třetí třetiny, mohlo to dopadnout o ždibec lépe. Má to i trochu pomalejší tempo, ale to mi moc nevadilo. Herecké obsazení je solidní, snad každý mě dokáže zaujmout, nejvíc samozřejmě charismatická a přitažlivá Angelina Jolie + výborný Ethan Hawke. Od úvodu se nám to hezky rozjíždí, má to svoji atmosféru, takže „kriminálka“ jak vyšitá. Vyšetřovací metody hlavní představitelky jsou zajímavé, příběh je takový přímočarý a ta pokročilejší fáze snímku, jak už jsem psal, byla horší a navíc dost průhlednější. Moc mě to nepohoršilo, bavilo mě to celek od začátku do konce, jen jsem hlavní pointu věděl skoro už od začátku. Takže o nějakém napětí tu řeč být nemůže, ale co … Úplné finále má též menší mini pointu, která mě aspoň pobavila, ale měla svůj logický smysl. Co k tomu dál dodávat? Na to 1 vidění je to asi nejlepší. Nelituji toho. PS: Viděl jsem prodlouženou verzi (oproti původní je to delší asi jen o 5 minut). ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočený i odehraný thriller s docela napínavou atmosférou a snad i trošku nečekaným rozuzlením, dokreslený minimalistickými zvukovými plochami Philla Glasse, který tóny své hudby filmu opravdu hodně prospívá. Samozřejmě, že příběh je plný žánrových klišé (baterky detektivů za bílého dne, mrtvola ve stropním podhledu - juk! - a tak...), nějaký ten sex na komodě, honička v autech... - kolikrát již to tu bylo a bude, že... No prostě standardní akčně-krimi-thriller s >dramatickou< zápletkou... ;-) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • V zástupu producentů snímku se mimo televizních tvůrců objevuje například také David Heyman, který stojí za všemi díly Harryho Pottera. (imro)

Reklama

Reklama