Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během průzkumu ložisek ropy zmizí uprostřed bažin několik zaměstnanců velké naftařské společnosti. Vyšetřování se ujímá místní šerif, který musí čelit staré seminolské legendě, jež se probudila k životu. Man-Thing - přízrak, který se plíží močály a nemilosrdně spálí dotekem každého, kdo má jen trochu strach. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Lidi neblázněte, nečekal jsem, že se to bude líbit všem, ale tak špatný to zas taky neni aby to bylo v černých číslech. Šerif je sympaťák, všechno se odehrává v krásně temných porostech s uklidňujícím zeleným nádechem a hned na začátku je vcelku sympatická CENZORED se správně rostlou blondýnkou, takže za sebe říkám, že jsem spokojen páč jsem čekal něco mnohem horšího. Většina filmu spíš připomíná oddychově pojatou detektivku s mysteriózním nádechem - a že to monstrum není košer? A znáte Lovecrafta? Fanoušci Velikého Cthulhu nadšeně zaplesají, tím jsem si jist. Pro mě velmi slušný horůrek zřetelně laděný do 80. let a upřímně už jsem viděl mnohem horší slátaniny s mnohem vyšším hodnocením (viz třeba Elektra). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Marvel natočil snímek „Man-Thing“ v americko-německo-australské koprodukci a podobně jako je to míšenec z hlediska produkce, je to míšenec i z hlediska podoby samotné. Vedle skvěle navrženého a digitálně zpracovaného monstra jsou jinak celkem špatné triky v oblasti násilí; jsou tu celkem fajn herecké výkony, ale do toho je příběh, který nijak nevyniká. Ten film dokáže nudit, hodně. Bohužel. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

No dosť ma iritujú tie negatívne recenzie. Suma sumárum vraj najhorší Marvel. No ono určite sa to nedá zrovnávať s vysokorozpočtovkami z kín, ale aby človek tomu dával podobné hodnotenia ako sr@čkám od Asylumu, tak to teda nie. Vizuálne je to nesmierne pôsobivé ( takto skvele vytvorené bažiny som zatiaľ v žiadnom inom filme nevidel ), má to akciu, na marvelovku nezvyčajne tvrdé gore a sympatické postavy. Čo na tom, že sa to spustilo v lacné béčko, hlavne že to parádne baví. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

NUUUUUDA! Za celou dobu sledování MAN THING jsem třikrát usnul, jednou se zasmál, několikrát jsem si řekl " to snad není možný", no a ten zbytek jsem prozíval. Děsná nuda a zbytečná ztráta času. Tohle jestli měl být horor tak to pak MAXIPES FÍK je krvelačnej thriller. Špatní herci, bezduchá atmosféra, špatný scénář, hudba, ale hlavně hrozný exteriéry. Copak už jste někdy viděli naftařský závod s třemi zaměstnanci? Na filmu jsem neshledal vůbec nic co bych mohl ocenit, vlastně ani nevím za co jsem dal tu jednu hvězdu. ()

DjMetal odpad!

všechny recenze uživatele

Som strasne zalozeny na horory, ale toto?? Nie, to nemalo s tym nic spolocne, Jedine ta blondina. To ku horore patri...Ale bolo to fest trapne. Ziadne strhanie, grafika 0, hudba 0, dej 0. Nelubel sa mi vobec. Brettovi Leonardovi sa nejako nedaria tie horory. Ako aj Travnikar. Nie je to moj styl,aj ked sa na to da pozerat. Ale na Man Thing nie! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Během testovací projekce odešla polovina diváků ještě před koncem promítání. (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama