Reklama

Reklama

Krysy: Noc hrůzy

  • Itálie Rats - Notte di terrore (více)

Obsahy(1)

Nejslavnější krysí horor z dílny Bruna Matteie. Tisíce rudých očí a ostrých zubů jako mor likvidují poslední obyvatelné místo na Zemi. Sto let po jaderné válce, která zpustošila Zemi, nachází skupinka přeživších opravdový ráj. Ráj s živými rostlinami, pitnou vodou a dostatkem jídla. Ráj, ve kterém je však cosi shnilého. V noci vylézají ze svých děr právoplatní majitelé – krysy. Tisíce a tisíce nenasytných bestií pustoší úkryt a po jednom likviduje jeho obyvatele. Ti se i přes nevelké naděje na úspěch rozhodnou přesile hlodavců postavit v posledním boji. Skupince přeživších začíná mezi krvelačnými zabijáky opravdová noc hrůzy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Jino 

všechny recenze uživatele

Tak jak sem se nasmál u Krys jsem se nenasmál ani u některých komedií. Trapné a mnohdy nelogidké dialogy - hlavně jsem teda vybuchl u scénky, kdy se parta dívá na nakost rozežranou mrtvolu člověka a hádají se jak umřel - jeden říká cosi o tom, že ho musel zabít nějaký jiný člověk. A druhý říká (myslím že to byla ta ženská): "Nemá na sobě žádné stopy násilí, jak vysvětlíš tohle?!!" - Jak kdyby šlo u rozhryzaného člověka poznat jestli byl uškrcen, před tím než si na něm krysy udělaly mejdan :-D tohle byla taková první scéna která mě přivedla k výbuchu smíchu a pak už to šlo samo :D. Opakovaně jsem se smál při scénách, kdy krysy padají pomalinku, jednotlivě na nějakou oběť a pak najednou celý kýbl krys na ksicht a nebo třeba to nešlo samozřejmě vidět, ale jak ty krysy byly pohazované na ty lidi, což musela být za kamerou opravdu sranda a nakonec krysí člověk :-D - není nad starou, dobrou krysí opici z Braindead. Jo a taky ta černoška se jménem Čokoláda mi lezla na nervy. No fuj - nikdy více. Za celkový vtipný dojem a za neméně vtipnou sexuální scénku před obecenstvem dávám 20%, i když ... no 20 je moc :-) ()

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co? Krysy se mi kdesi hluboko uvnitř fakt líbily. Viděl jsem je už třikrát! Hranici vkusu mám značně posunutou a libuju si ve filmech, které tuhle hranici minuly tak rychle, že ji ani nezahlédly. A Krysy jsou jedním z nich. Málokterý film mě pobavil víc - všichni hrají strašně, nepochopitelně vřískají cosi jako ,,Proooč? Nechci takhle umříííít!", scénář je přecpán hláškami srovnatelnými s the best of Red Dwarf (Čokoláda nad na kost ohryzanou mrtvolou: ,,Ale ten chlap na sobě nemá žádné známky fyzického násilí!") a ta pointa mě málem zabila! Několikrát to evokuje Monty Pythony (třeba když krysa vyskočí a kousne Kurta do krku úplně jako králík zabiják, nebo když si jeden protagonista hodí granát přímo pod nohy, protože se mu tam srocují krysy) s tím rozdílem, že tohle BYLO MÍNĚNO VÁŽNĚ. Zlatý fond béčkových párty! ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele

Postkatastrofická šaráda toho nejhrubšího zrna. Zajímavé je, že se tvůrci takřka obešli bez triků (oni se obešli i bez herců, nahrazených partou bezdomovců, soudě podle apartních ohozů a tupých výrazů), takže až někdo vysype kýbl myší frajerovi na hlavu, máte jeden z vrcholů filmu za sebou....ba ne, vydržte do konce, takovou nutrii jste ještě neviděli. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

V roku 2015 ľudská hlúposť definitívne zvíťazila a stovky atómových bômb zničili všetky kontinenty. Vydesení všeobecnou skazou a zabíjaním sa poslední ľudia ukryli do podzemia. Vtedy nastala nová éra. O sto rokov neskôr sa našli rebeli, ktorým sa nepáčil režim nového ľudstva. Vzbúrili sa a rozhodli, že sa vrátia na povrch Zeme. Zrodil sa tak ďalší národ - Noví primitívovia. Ľudia žijúci pod zemou sú civilizovaní, primitívmi opovrhujú a považujú ich za barbarov. Príbeh tohoto debilného postapokalyptického filmu sa začína v roku 225 po bombe. Nehorázne primitívny odpad! ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Italský "horor" sršící nechtěným vtipem vyvěrajícím z naprosté absence inteligence hlavních hrdinů, neumětelskými triky (to se ale dá odpustit), neuvěřitelnou nelogičností děje a ten zde tak vychvalovaný "šokující" závěr je vrcholem stupidity tohohle megaodporného paskvilu. Když tě v nějakým baráku budou napadat krysy, nikdy neodcházej i když můžeš, ale zabarikáduj se a čekej..... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu byly opravdu upalovány živé krysy. (StrYke)

Reklama

Reklama