Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (305)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $140miliónovTržby USA $140,125,968Tržby Celosvetovo $258,022,233Tržby za predaj DVD v USA $40,784,082 //počet predaných kusov 2,097,696║ Nehorázne samoúčelná zlátanina, ktorú miestami dosť zachraňuje choreografia súbojov a nejaké tie fóriky ale celkovo to je dosť slušný prehmat aj keď ako tak pozerateľný. /50%/ ()

themic 

všechny recenze uživatele

Scénář je plitký a chybí dost zásadních věcí, ale musím říct, že mě občas některé vtípky docela pobavily.:) Akčních scén už tu není tolik jako v předchozích dvou dílech a vtípků už taky hodně ubylo, ale zas tak hrozný to neni, jsou i horší filmy a to o dost horší.:) Jackie Chan a Chris Tucker tvoří dobrou dvojci, žel převážně jen v minulých dvou dílech, tady už to značně pokulhává, no. Nejlepší z této trilogie byla určitě jednička, která splňuje všechno co by měla dobrá komedie mít. Tento film hodnotím třemi hvězdičkami, přece jenom nemůžu úplně říct, že bych se vůbec nebavil. 60% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka mala chatrnu zapletku, ale trojka ju ma doslova imbecilnu a poriadne nedava zmysel. Snaha o zdramatizovanie pribehu s Jackieho bratom je uplne mimo. Akcne sceny su jedna velka katastrofa. Bitky su predratovane a umele. Jackie tu predvadza s pomocou rôznych trikov kusky, ktore v predvadzal na tvrdo v HK filmoch alebo este aj v Rumble in the Bronx.Len sem tam Jackie predvedie nejaky priemerny chvat. Este aj Chris Tucker vyzera v bitkach uveritelnejsie ako Jackie. Ziadneho pôsobiveho kaskaderskeho kusku sa nedockame. Keby tu boli aspon klasicke akcne sceny, ale je tu len jedna autonahanacka. Fakt nechapem co na tom stalo 140 mega. Film zachranuju dve veci. Ustredne duo, ktore som si oblubil v minulych dieloch a chemia medzi nimi stale funguje. A hlavnou devizou su komedialne sceny, ktore su väcsinou stale zabavne. Aj ked tie najlepsie fory su na zaciatku. Vylepsena scena s You, ktora bola uz v dvojke alebo vysluch pri ktorom vypomaha mniska. Pochvalit musim aj fakt nadhernu krasku Noémie Lenoir. Bohuzial väcsina hivezdnych cameo vystupov nie je vtipna. Vysledok nie je uplna katastrofa, ale rozhodne je to najslabsi diel serie a ak od filmu ocakavate len humor, tak sa da vydrzat. S poriadnymi akcnymi scenami by to bolo za 3*. Bohuzial tu ziadne nie su. 5/10. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ehm tak nakoniec sa to stalo. Neveril som tým chýrom o tom že trojka je strašná, až dovtedy kým som ju nevidel na vlastné oči. Naozaj je to príšerné. Netvrdím že tam není pár dobrých vtipov ale akcia je kŕčovitá, podarených vtipov pomenej, finálna bitka hlúpa(ako sa tam zobrala sieť?) a absolútne nikto s pôvodného týmu počnúc režisérom, scénaristom a ústrednou dvojicou nepriniesol nič zaujímavé a nové. Väčšinou iba hlúpe vykrádačky jednotky a dvojky. Kto je záporák vieme po 5 minutách aspoň teda tý pozornejší a Taká stupidita že honk kongské triády pôsobiace v Paríži to je ako od Uwe Bolla problémom je že scénarista napísal aj jednotku a dvojku, možno ho opustila žena alebo to písal v kuse ožratí lebo pekné sprostosti sú tam a Ratner akokeby len nad tým mávol rukou a tiež siahol po fľaške. Tucker, to nebudem komentovať, a Chan mal aj svetlejšie chvílky. k výkonu polanského môžem povedať len" Romanko spamätaj sa, máš rozhodne naviac" aj keď sa to tak vezme celý film mal naviac ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá akčná komédia s Jackie Chanom, ktorá je záverečný dielom jeho známej série. Má celkom dobrý príbeh o hľadaní dôležitého zoznamu mafiánských šéfov, ktorý by ich ohrozil a tak sa ho snažia získať všetci. Spracovanie je na tom tiež celkom dobre, ale mierne sklamalo. Prvá polovica je veľmi dobrá, rýchla, dynamická a aj zaujímavá, ale v druhej sa dej o dosť spomalí a celkovo je podstatne slabšia. Akcie je pomerne dosť a dobre sa na ňu pozerá, ale väčšina z nej sa nachádza v prvej polovici. Jackie Chan už ale moc nestíha a ani toho moc nepredvedie. Najviac sa mi páči akcia v nemocnici s niekoľkými výbornými nápadmi, automobilová naháňačka so zaujímavými zneškodneniami motorkárov alebo aj úvodná naháňačka cez mesto. Dobre tu funguje aj humorná stránka, hlavne celá časť v škole bojových umení, spev na križovatke alebo výborná postava taxikára. Veľmi som spokojný s technickou stránkou filmu, celý čas sa na film výborne pozerá, má dobrú réžiu a kameru. Herecké obsadenie aj prostredie filmu mi tiež vyhovuje, ale v porovnaní s dvojkou zaostáva. Hong Kongská tvorba Jackieho Chana je podstatne lepšia, ale v rámci americkej tvorby je tento film veľmi dobrý nadštandard. A páči sa mi o dosť viac ako jednotka. Objektívna kvalita filmu- 66%, film sa páči mne na 72%. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Meč, se kterým bojuje Kenji (japonský herec Hiroyuki Sanada) v závěru filmu, se nazývá Jian a jde o tradiční čínskou zbraň. Lee (čínský herec Jackie Chan) používá katanu, což je meč japonský. (SG-1)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 140,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 258,1 mil. (NIRO)
  • Natáčení stálo Jackieho Chana (Lee) prasklou hrudní kost a modřiny na holeni. Stalo se mu to při natáčení scény, v níž za sebe přehazuje skleněný stolek. (SG-1)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama