Reklama

Reklama

Král Tulsy - Série 1

(série)
Trailer 4

Epizody(9)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (44)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo začiatku som sa obával, že jedinou ambíciou seriálu je byť zábavný. Postupne sa však pritvrdilo a aj keď niekedy uprostred nedalo moc rozpoznať, kam chce vlastne Tulsa King kráčať, záver ma presvedčil, že aj vážnejšia rovina funguje. Stallone urobil pre svoju postavu maximum a potešili ma aj niektoré vedľajšie úlohy a ich osudy. Vytváranie "rodiny" nebolo prepálené aj keď si občas odskočilo do vtipnej roviny. Záver som nečakal a (ne)príjemne ma prekvapil. Jediné čo ma trochu sklamalo bol Waltrip, z ktorého sa dalo vyťažiť viac. Na druhú sériu sa ale rád pozriem. SkyShowtime ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna mě sice zaskočila (zprvu nemile) svým pomalým až líným tempem, ale rychle jsem si uvědomil, že to má své kouzlo a že se to k Oklahomě opravdu hodí. Oklahoma mi ostatně silně připomněla Montanu z Far Cry 5, takže jsem si všechny ty místní vyznavače Druhého dodatku vcelku užíval. Dwight "Cinque Stelle", "General" Manfredi mě mocně bavil, Sylvester Stallone si roli evidentně užíval (alespoň to tak na mě působilo), a i když měl jednoduchý příběh nejednu masařku, rozhodl jsem se je přehlížet jako širé lány, protože jsem se až na zaškobrtnutí, kterým byla druhá epizoda, velice slušně (a přiznávám, nečekaně) bavil, takže se místo hledání hnid budu v klidu těšit na další řadu. / Poučení: Když ve Státech selže diplomacie, hádej, co se stane? ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Úplně ze všeho nejdřív musím napsat, že stárnoucí Sylvester Stallone je neskutečný bourák, na ty roky vypadá fantasticky a má pořád to ohromné chlapácké charisma, nechala jsem se tím jeho gangsterem unést a vtáhnout do příběhu v Tulse, kde začíná znova od začátku, tzv. od píky.. Za mě skvělá série, nechybí nadhled, humor, napětí, akce, všechno pěkně vyváženě namíchané, herci příjemní a sympatičtí, spousta mně neznámých tváří potěšila a zpestřila můj filmový svět, těším se na pokračování.. ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Sympatická oldschool gangsterka, která je stále cool - asi jako váš děda, co v 85 sice zobe GS Condro, přemílá si v seschlé puse zuby a stěžuje si na bolavá kolena, ale pořád umí stáhnout králíka, naštípat metrák dříví a vyžahnout 8 slivoviček a odejít po svých. Sly je už taky taková trochu seschlá švestka s přemírou botoxu a make-up na něj hází, zdá se, uhelnicí, ale přesto na to pořád má. Protože je to prostě Sly, a když bude chtít, tak sejme šípem i vrtulník. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neskutečná role pro stárnoucího Slye, kterýmu je reálně 75 a člověk mu věří, že zbuší každýho. Na každej jeden díl jsem se hrozně těšil každý týden a vždy to uteklo jako voda. Po pár dílech to sice zvolnilo, ale stejně jasnej pětikvalt a jeden z prvních must see serošů až k nám konečně dorazí SkyShowtime. Jen doufám, že bude druhá sezóna i se Slyem. Sheridan opět zaválel a v trošku zas jiném seriálu. ()

Galerie (80)

Reklama

Reklama