Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Ainy 

všechny recenze uživatele

No tak jestli se to opravdu událo podle toho, jak nám skutečnou událost odehrávající se kdesi v idylickém městečku představili v tomhle filmu, musím říct, že tak idylicky bych žít tedy nechtěla. Já si to nechci rozházet s rejžánkem, ale Dwayne mi trošilinku vadí. Nevím jestli je to jeho obličejem nebo jeho nabušenou postavou a nebo kombinací obou těchto faktorů. Na druhou stranu musím ale uznat, že se mi líbil v té tělesně zbližovací scéně se sympatičnou Ashley na policejní služebně. Hrála jim u toho fakt dost dobrá písnička. Celkově příběh ne zcela originální byť tedy inspirovaný skutečností mě nijak zvlášť nepohltil - za tři. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ísť v šľapajách A.Schwarzeneggera nieje jednoduché a aj keď mu Arnold podal pomyselnú korunu kráľa akčných filmov nejako mu to nejde.Príbeh je prostý ,akých ste videli stovky.Príde ,zdemoluje,zvíťazí...Ten kto očakáva príliš,bude možno sklamaný,ale ako akčná jednohubka uspokojí.Slabé tri hviezdičky.50%. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nekomplikovaná, dětem přístupná, akce se sympatickým The Rockem. Musím uznat že tento film pro mne znamenal vrchol jeho dovedností, protože posledními filmy jako například Útěk na Horu čarodějnic, mě tento herec neskutečně zklamal. Dle mého soudu to není herec pro hlavní roli, ale snímek jako Kráčející skála (70 minut bez titulků) mu sluší. Jedná se o takový Arnoldův klon. 50% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Toto je taký silácky film so šťastným koncom. Možno v praveku by to bolo považované za rozumné, no doba sa zmenila a aj napriek tomu, že je to podľa skutočného príbehu, to bolo v mnohých momentoch až k neuvereniu. Svojho času som hrával Wrestling na Playstatione a ani by ma vtedy nenapadlo, že raz bude ten svalnáč The Rock hercom Dwayneom Johnsonom, ktorý bude svoju muskulatúru využívať na akčné filmy, plné zbraní a bojového umenia. Tu sa na to hodil, aj keď film je celkom krátky a funguje vlastne na sentimente a túžbe po spravodlivosti. Z hľadiska kriminalistiky to je rarita, ktorá však tým pádom nemá nejaký jasný odkaz. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Rychlá jednohubka na chuť (film je dlouhý bez úvodních a závěrečných titulků cca 65 minut !). Myslím, že jednohubka je naprosto správné přirovnání. Nejedná se o složitě připravovanou večeři, ani pečlivě naservírovaný oběd, ani s láskou udělanou svačinu. Je to jen tak na chuť. Sice na ni brzy zapomenete, ale svůj účel splní. Tahle byla fakt docela dobrá .... ale o čem to sakra bylo ?! :) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Remake filmu z roku 1973 stál 56 milionů amerických dolarů a z amerických kin si během premiérového víkendu (2.-4. 4. 2004) odnesl 15,5 milionu. Celkem v tamních kinech utržil necelých 46 milionů. (imro)
  • Dwayne Johnson (Chris Vaughn) túto úlohu prijal, pretože cítil, že je to „správna vec“. (Zeker)
  • Film má aj alternatívny koniec, ktorý je možné vidieť na DVD. (Zeker)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama